Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Cihan_özece link=topic=66139.msg831364#msg831364 date=1390249045' Alıntı:
size güveniyoruz arkadaşlar.yolunuz açık olsun.gökhan abi 1 dakikalık zamanınıda şu maxıma için ayırsan hiçte fena olmaz hani :D
kralın çok yakmasını da dile getirse iyi olur, :D

nailyetek link=topic=66139.msg831490#msg831490 date=1390256840' Alıntı:
kralın çok yakmasını da dile getirse iyi olur, :D
5 li pulluk olayını anlatırsam avukatlar kralla birlik olur seni mahkemeye verirler abi.hiç gerek yok :D

programa katılacak Çagrı kardeşimi Gökhan ve Hacı abiyi canı gönülden destekliyorum bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerdir konuyuda tüm okudum sorunlarımızı arkadaşlarımız dile getirmiş bizlerede onları desteklemek düşer başarılar arkadaşlar

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

Bu arada programın 3 ana konusu;

1)Üretim Maliyetlerinin Yüksek Olması
2)Düşük Ürün Fiyatları ve Sorunları
3)Desteklemelerdeki Sıkıntılar ve Yüksek Traktör,Ekipman Fiyatları

Ayrıca programın süresi 1 saat civarında.Bundan dolayı maalesef her konuyu dile getiremiyoruz.Bu programda bahsettiğimiz konuları Tarla Bitkileri açısından ele alacağız.İnşallah bu tarz programların devamı gelir,bizler de sıkıntılarımızı rahatlıkla dile getirebiliriz.

bu konuya kaç gündür gözatmıyordum ortalığı dağıtmışınız....hemde bensiz.... :)
gökhan,çağrı ve hacimmet sizleri kutlarım ..inşallah ufkunuz tutulmadan açıkseçik birdille sorunlarımızı dile getirirsiniz.
binlerce hatta milyonlarca insanın kaderine yön verebilecek bir görevi yerine getiriyor olmanızda beni gururlandırdı.
sizi seviyoruz,size güveniyoruz,

Gökhan abi hacimmet ve cagri arkadasima şimdiden başarılar dilerim..
Yarin bereket TV ye cokuyoz inşaallah.. ;)

Bu programa katılarak , Trakkulup ' ün ve ülkemizde tarımla uğraşan herkesin sesi olacak Çağrı, Gökhan ve Mehmet arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. En iyi şekilde hazırlandıklarından zerre kadar şüphem yok. Bu toğrağın sesleri, bu toprağın forumu, bu toprağın en güzel tarım kanalı BEREKET TV ' de ... Herkes izlemeli, herkes bir pay çıkarmalı. Ben değil, biz diyerek o programdayız.. Umarım devamı gelir, bu sadece bir kıvılcım.

Başarılar dilerim ,arkadaşların bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum, canlı yayınmı olacak önceden çekilipmi konacak program.
Katılacak arkadaşlar medyatik , menşur olunca inşallah bizi bu siteyi unutmazlar :) onlara güveniyoruz .
BEREKET TV, ye yayın hayatında başarılar dileriz ,bizim kanalımız, programın reklamları çıkıyor heyecan yapıyor.

Arkadaşlar programa aşağı yukarı 24 saat kaldı yarın akşam 20:30 da canlı yayın olarak yapılacak.Programı mutlaka izleyin bizlerde İnşallah güzelbir şekilde sorunlarımızdan ve çözüm önerilerimizden bahsedeceğiz.

Programa katılacak arkadaşlara canı gönülden başarılar diliyorum. Zaten çiftçinin bütün sorunları genel olarak dile getirilmiş. İnşallah devlet büyükleri çiftçininde feryadını duyar, çünkü çiftçiyi görmezden geliyorlar. Birde biz çiftçilerde birlik yok fiyatlardan girdilerden dolayı toplanıp mitingler eylemler yapmıyoruz niyetimiz ülkede huzursuzluk çıkartmak değil sadece sesimizi bir nebze olsun yetkililere duyurabilmek, memur işçi maaşından memnun olmadığı zaman çıkıp eylem yapıyor maaşına zam istiyor ve de alıyor azda olsa bizde neden bu yok?

Katılan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.Trakkulüp ' ü başarıyla temsil edeceklerinden şüphem yok. :)

programa katılacak abilerimizin sorunlarımızı uygun bir şekilde dile getireceğinden eminim rabbim hepimizin yolunu açık etsin inşallah

akşamı sabırsızlıkla bekliyorum sanki programa kendim katılacakmışım gibi heyecanlandım :) Hacı Mehmet ve Gökhan abilerime , Çağrı kardeşime çok teşekkür ederim bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerdir inş. Allah yardımcıları olsun.