Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Ynt: Trakkulüp Bereket Tv’ ye konuk oluyor!

Bizi temsil eden Gökhan abiye , çağrıya , mehmet abiye çok teşekkürler , ve Bereket tv ' ye şikayetlerimiz ve önerilerimizi dile getirmemize yardımcı olduğu için ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım :)

oncelıkle sayın admın mustafa ya bereket tv ye malık kambur a gokhan ve mehmet abıye cagrı ya ve butun TRAKKULUP uyelerıne bu ortam ıcın cok tesekkurler .

programı canlı ızleme fırsatım olmadı . ama pc yı acık bırakıp kayıt yaptırdım gelır gelmez ızledım gozlerımı kırpmadan . sonra bu konunun her yorumunu her kelımesını okudum .

sev-*-ss sev-*-ss sev-*-ss

nailyetek link=topic=66139.msg833976#msg833976 date=1390607920' Alıntı:
bizde ılgın hayvan pazarına gittin sandık.:D
celep olasım gelmedı degıl abı .

pazarlıkta valla zarar edıyom, 8500 den asagı olmaz dıyo adam . satınca 1000 kusur lıra kar ettım dıyo :D

Büyük başkan adminimiz mustaf-a bey arkadaşlarımız kardeşlerimiz çağrı gökhan özkan hacım hakikaten güzel iş çıkardınız..sizlere ve malik bey e çok teşekkür ederim ben ailem adına ...trakkulup bereket tv yi de içine alarak hızla büyüyor sayenizde.. İnşallah traktör kullanıpda çifttçilik yapan herkez bilecek bizi bizim projelerimizi çalışmalarımızı hiç karşılıksız paylaşımlarımızı.. ALLAH cc birlikdeliğimizi bozmasın sizleri çok seviyorum..bugünde ist fuar alanına geçicem trakyalı biraderlerimizle buluşucaz;)

böylesine güzel bir proğrama vesile olan bütün arkadaşlardan ,bereket tv çalışanlarından allah razı olsun.
inşallah bizler için bir başlangıç olur bu proğram.

iyi bir program oldu devamı gelir inşaalllah arkadaşlara teşekkür ederim.

tebrikler güzel bir program oldu.beğenerek izledim.

inşallah devamı gelir.

bu arada insan oraya bir traktör kulüp bardağı koyar yada kulüp armalı tişört giyer. :D )))

atılgan aysul link=topic=66139.msg834078#msg834078 date=1390647892' Alıntı:
biliyorum nail abi arada reklam geçiyim dedim :D
ben mesajda dile gitrdim, fakat okundu veya okunmadı, konudan bahsedilmedi. Nasip olurda çıkarsak programa kendimiz dile getiriz.:D
ertac sahın link=topic=66139.msg834079#msg834079 date=1390647927' Alıntı:
bırı bana mı seslendı :D
beni 200 serisi mf ile mezarıma götürün, millet uğraşmasın 220 kürüme ilede toprağı itiverin mezara diyecem.:)