Traktörlerin yokuş mücadelesi...

Ynt: Traktörlerin yokuş mücadelesi...

yok yok.sıcağı sıcağına youtube düşmüş bende fırsatı kaçırmadan paylaştım.

tt50,üniversal 550,nh 65-56 galiba.

o kadar ugraşlırmı yav.başaga benbi şift takviye+patinaj pedalı yapsam tek seferde agır agır çıkardım ne bu böle 11 dk ugraşdılar :D

Böyle kaldımi bi yerde cin bıtırak depeme yığılıyo:). Güne yamaç ama sanki altında buz var düzde bile kalkışta badi çekiyo

Evet pek fazla zorlamıyo da düşük vitesde vuruyo gibi:) takviye 4le falan aşağıdan 2bir kaptırsa o zaman çıkardı diye düşünüyorum

GENÇ EYMIRLİ link=topic=40852.msg363508#msg363508 date=1300650681' Alıntı:
Evet pek fazla zorlamıyo da düşük vitesde vuruyo gibi:) takviye 4le falan aşağıdan 2bir kaptırsa o zaman çıkardı diye düşünüyorum
Ya Kardeş 2 1 bAyılır o Traktör Ozamab Hiç Çıkaramaz ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s

Çekmeye çalıştıklarıda birşey olsa. tek dingil romork hangi traktöre koysan çıkar. çift dingil olsa neyse

Romörk epey dolu ama tt50 yi aradan çıkartıp direk 60 56 ya takılsaymış lastiklerse iyiyse affetmez kardeş bukadar uğraşmaya gerek yokmuş.Steyrla buna çok benzer bir yerden full dolu romörku hiç patinajsız çıkarttığım oldu..

JOSEPH link=topic=40852.msg363511#msg363511 date=1300650813' Alıntı:
Ya Kardeş 2 1 bAyılır o Traktör Ozamab Hiç Çıkaramaz ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s
ya kardeşim sonundan farkettim yanlış yazmışım takviye 4 ' le 2si birden yazacaktim :)yoksa tt ' nin eti ne budu ne seri ile çıksın

TT 55 link=topic=40852.msg363787#msg363787 date=1300690804' Alıntı:
tt50 nin diferansiyel kilidine basıp 3 takviye songazla vururdum.çıkarsa o zaman çıkar.
fiatı römorka önünede ünüversalı baglayacaklardı motorlar kendi cıkar gider

Ne yaparsan yap tek başına çıkamaz:) yük haddinden fazla yer dik:)