Ynt: Traktörmetre 6. bölüm TR6.120
paylaşım için teşekkürler kardeşim
zevkle izledim
daha dogrusu açık konuşmak gerekirse iki bölüm güzeldi
bir fentli kısım birde bu tr6 120 olan kısım harbi güzel olmuş digerleri pek ilgi uyamdırmamıştı bende
fentli bölümdeki eksi nokta bence o traktöre o şöför olmamıştı traktörün arkasındaki kipman dans ediyordu şöförden kaynaklanıyor olabilir bu yada ekipman uyumsuzlugundan resmen egri bügürü iz açıyordu

tr6 120 nin tanıtıldıgı bu bölümün eksidige birincisi tarla da canlı çekim yoktu ikinciside tam traktöre ısınmıştım ki o 187binlira dedigi anda buzgibi sogudum pazarlık yapsan kaça alacanki bunu taş çatlasa 160 hadi 155 bin olsun 5 de ben indireyim 150 bin olsun yine çok para
tr6 120 ye gelecek olursak
tr 6 120 için şahsi yorumum
ülkemizde bu traktörü tam manasıyla(kusursuz) kullanan şöför tüm çiftçilerin %1 i kadar varsa ülkemiz tarımı kesin gelişir

şahsen ben bunu ögrenmek için muhtemelen epey arıza açarım traktörde vede 4-5 fıçı mazot israf ederim sanırım

son olarak benim düşüncem ön ve arka kısmın görüş açısı yeterli olsada sag ve sol tarafın görüş açısı zayıf geldi bana özellikel o kutu gibi şey çok gereksiz olmuş allahtan çıkarılabiliyor
sag ve sol tarafların görüş açısının az olması yani görüş alanın yan taraflar için dar olması eksi puan bence