tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliği

incir çekirdeği dolmuş..topiki kapatalım.
bu arada büyük harfle yazmak bağırmak manasına gelir,bağırmayın :)
yönetimden kimse yokmu ?

YAVUZ_13 link=topic=67871.msg771396#msg771396 date=1378408783' Alıntı:
vaybe
sanki ortada bir kan davası yada namus davası falan var gibi kavga gürültü hararet
demekki yüz yüze ollsanız biribiirinizi vurmak öldürmek için fırsat kollayacaksınız

ayıp hemde çok ayıp özellikle 18 yaş üstü olupta kavgaya karışan herkese ayıp(18yaş altı gençtir cahirdir diyoruz aklı ermez diyoruz 18 yaş üstüdemi sadece kimlikte 18 yaşını geçmiş belli degil)

medenice insanca konuşmak bize zor geliyor demekki

bu kavganızın sebebine gelince benimde 1 tane yorumum bulunan bir konu var 265 massey rampadan ayçiçegi çıkarırken video çekilmiş
orda birtakım tartışmalar yaşanmış bende o tartışmaları sonradan okudum ve orda bazı msjlar silinmiş ve sanırım cezada alan olmuş yazdııgı msjdan dolayı
hatta site yöneticilerinden çagrı isimli yönetici konuya msj yazmış bundan sonra tartışma yaratacak msj yazanlara ceza veririm demiş oysa o konunun başlıgını ve konuya yükklenen videonun oldugu ilk msja konu sahibinin yazdıgı msjı direk ofsayt zaten vede diger fanatik masseycilerin daha sonra yazdıgı msjların tamamı tartışma ve aşagılama içerikli tabi karşı gurupta hemen savunma pozisyonu almış ve kabak onların başına patlamış
özellikle konu sahibi ilk msjda zaten başka bir markanın başka bir modelini güpegündüz kötülemiş
o konu direk kilitlenmeli veya silinmeliydi ki burda tarafsız yönetim var diyebilelim vede o konudan dolayı kavganız buralara kadar taşındı
konuay eksik müdahale edilmesi olayı bukadar büyüttü
ve mesela ben oraya tedbirli traktör kullanılması için 2defa vites degişip 1 defa traktörü kaçırdıgını dikkat etmesi gerektigini yazdım bana bile haklısın can güvenligi önemli biraz dikaktsiz veya acemi davrandı şöför diyemedi konu sahibinin dediigi kısaca şu oldu
traktörü kullanan 50 yaşlarında sportif hareketi heyecanı seven köyün birinci şöförü bu adam 2.şöförü babam dedi demekki neymiş kimseye dikaktli olun canınıza dikakt edin dememk lazımmış elleme bi kaza yapsın can kaybı olsun ozaman sportif kişilikli şöför helvasından bizde isteriz
uzun lafın kısası
adelat varsa herkese olmalı cezada herkese olmalı kanunlar kurallar da herkese olmalı ve herkese eşit davranılmalı burada tanıdıklara kıyak geçmek ve bazı kişileri günah keçisi gibi degerlendirip ceza vermek çözüm degil
mesela o konuyu açan 265 sahibi genç bizim köyde gelip fiatçılara 54c şöle böyle dese veya sadece o konuya yazdıgı msjları söyese önce linç edilir sonrada memleketine cenazesi giderdi mesela
bunu derken sade mfye degil tabi sözüm tüm markalara bırakın artık bukadar abartılı fanatiklik yapmayı boş işler bunlar
dedenizin babanızın komşunuzun traktöründen size bir fayda yok

buyüzdende site yönetimi artık bence ciddi kural degişiklikleri yapıp böyle konuları ve böyle tartışma açacak msjları anında silmeli kilitlemeli ve ceza vermeli
şimdi bir yönetici çıkıpta bana laf diyebir biizm işimizie karışma vs diyebilir buda yine beni haklı çıkarır
ben herzaman tarafsız olarak konuşmaya devam edecegim sevmeyenim çok farkındayım tıpkı benimde sevmedigim çok oldugu gibi
umarım gereken düzenlemeler yapılır

tarafsızlık da bir taraftır kardeş.... ya haklıdan yana olacan ya haksızdan yana ya zulüm edenden yana olacan yada zulmedenden yana olaya seyirci kalırsan olmaz...bende şahsıma yapılan hakaretin peşindeyim şahsıma karşıdamı tarafsız olayım bunumu demek istiyon.....sana hakaret ederlerse tarafın ne olacak o zaman...diyorsun ya 265 nickli üye bizim orada 54 c lere böyle dese linç edilir o zaman sizin oranın insanları hep 18 yaşın altındamı yoksa 18 yaşın üstünde de bir traktöre kötü demeyle adamı linç edecek kadarmı akılda yok biraz açıklarsan seviniriz..... hakkımı savunmak için canım tehlikede de olsa derim diyeceğimi safım ve tarafım her zaman bellidir....

Sizin bu yaptığınız insanlığa sığar mı ? Bir traktör için bu kadar cagamaya , kalp kırmaya değer mi ?
Gurbet eldeki adamın niye sinirini bozuyorsunuz arkadaş ? Yemişim traktörünü.Adam kendi malını överde söverde.Bundan kime ne ? Yok yanar dönermiş filan.
Bende kendi traktörlerimizi beğenmiyorum.Ama bunada şükür binlerce kez...Bende mi yanar döner oluyorum ?
Bu konuya bir daha yazmayın lütfen.Burada bitsin.Barış , sende aklını başına almalısın ;) Traktör için bu kadar sert çıkmaya falan gerek yok.

şerefli1 link=topic=67871.msg771418#msg771418 date=1378410064' Alıntı:
tarafsızlık da bir taraftır kardeş.... ya haklıdan yana olacan ya haksızdan yana ya zulüm edenden yana olacan yada zulmedenden yana olaya seyirci kalırsan olmaz...bende şahsıma yapılan hakaretin peşindeyim şahsıma karşıdamı tarafsız olayım bunumu demek istiyon.....sana hakaret ederlerse tarafın ne olacak o zaman...diyorsun ya 265 nickli üye bizim orada 54 c lere böyle dese linç edilir o zaman sizin oranın insanları hep 18 yaşın altındamı yoksa 18 yaşın üstünde de bir traktöre kötü demeyle adamı linç edecek kadarmı akılda yok biraz açıklarsan seviniriz..... hakkımı savunmak için canım tehlikede de olsa derim diyeceğimi safım ve tarafım her zaman bellidir....
adam ne dıyor sen dıyorsun adamın dedıgını anlaman ıcın senın daha 40 fırın ekmek yemen gerekıyor.

Ynt: tt6054c nick li üyenini terbiyesizliğ

samenewholland link=topic=67871.msg771413#msg771413 date=1378409733' Alıntı:
ha şöyle ya ben barışı asla kıramam bana rica etti bende ona yardım ettim çocuk çok üzgün sizdende çok özür diliyor belki de kulübe bidaha girmez belki de girer ve sizden özür diler helallik ister çıkar

kusura kalmasın ama o an insan bişeylere tepkisin hemen gösteriyor olaylar buraya kadar geliyor işte...bende ondan özür dilerim o halde bu konuda kapansa iyi olacak yoksa tarafı belli olmayan fanatik üyelerde geldi bu konu hiç çekilmez artık....

Emin Ünal link=topic=67871.msg771419#msg771419 date=1378410088' Alıntı:
Sizin bu yaptığınız insanlığa sığar mı ? Bir traktör için bu kadar cagamaya , kalp kırmaya değer mi ?
Gurbet eldeki adamın niye sinirini bozuyorsunuz arkadaş ? Yemişim traktörünü.Adam kendi malını överde söverde.Bundan kime ne ? Yok yanar dönermiş filan.
Bende kendi traktörlerimizi beğenmiyorum.Ama bunada şükür binlerce kez...Bende mi yanar döner oluyorum ?
Bu konuya bir daha yazmayın lütfen.Burada bitsin.Barış , sende aklını başına almalısın ;) Traktör için bu kadar sert çıkmaya falan gerek yok.
yanar doner lafını ben demedım dıyene söle ok-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771421#msg771421 date=1378410213' Alıntı:
kusura kalmasın ama o an insan bişeylere tepkisin hemen gösteriyor olaylar buraya kadar geliyor işte...bende ondan özür dilerim o halde bu konuda kapansa iyi olacak yoksa tarafı belli olmayan fanatik üyelerde geldi bu konu hiç çekilmez artık....
onlar kim ,yani tarafı belli olmayanlar ?

tumosannn link=topic=67871.msg771420#msg771420 date=1378410186' Alıntı:
adam ne dıyor sen dıyorsun adamın dedıgını anlaman ıcın senın daha 40 fırın ekmek yemen gerekıyor.

kardeş o fırın nerede gösterde ben şimdiden başlayım yemeye bir ömürde ancak biter :D
adam diyor ya yaşı 18 den küçük olanlar tartışsın diğerlerini doğru bulmuyor ya yaşından iki kat küçük olan birisi hakaret ederse ne yapacaaz onu soruyom bende o zamandamı susak neyse kapatalım kısa kes ;D ;D ;D ;D

gokhanozkan link=topic=67871.msg771424#msg771424 date=1378410293' Alıntı:
onlar kim ,yani tarafı belli olmayanlar ?

vallah ben sana demedim kardeş : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( bari sen çatma gece oldu bak yqatacaazzz karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771427#msg771427 date=1378410436' Alıntı:
kardeş o fırın nerede gösterde ben şimdiden başlayım yemeye bir ömürde ancak biter :D
adam diyor ya yaşı 18 den küçük olanlar tartışsın diğerlerini doğru bulmuyor ya yaşından iki kat küçük olan birisi hakaret ederse ne yapacaaz onu soruyom bende o zamandamı susak neyse kapatalım kısa kes ;D ;D ;D ;D
onu da anlamıyorsun işte sen sorun orda zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kısaca ben anlatayım ne demek ıstedıgını 18 yasından ufaklar ıcın ne yazarsa yazzssın sen onu kaaaale ye alma demek ıstıyor

;D ;D ;D

şerefli1 link=topic=67871.msg771427#msg771427 date=1378410436' Alıntı:

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771425#msg771425 date=1378410332' Alıntı:
eyvah yıne kavga cıkacak ;D

ben kaçar artık yeter kalvye kırılacak ...
eğer kırılırsa bana bir kalvye borcunuz olur ona göre

ulen bu akşam ne yapacaktım ne yaptım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
karnımda acıktı şu fırın nerde kardeş 40 fırın ekmeğimin birazını yesem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771430#msg771430 date=1378410545' Alıntı:
vallah ben sana demedim kardeş : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( bari sen çatma gece oldu bak yqatacaazzz karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s karış-*-s
;D ;D ;D ;D ;D

şerefli1 link=topic=67871.msg771433#msg771433 date=1378410672' Alıntı:
ben kaçar artık yeter kalvye kırılacak ...
eğer kırılırsa bana bir kalvye borcunuz olur ona göre

ulen bu akşam ne yapacaktım ne yaptım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
karnımda acıktı şu fırın nerde kardeş 40 fırın ekmeğimin birazını yesem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ;D ;D ;D ;D

afiyet olsun

şerefli1 link=topic=67871.msg771421#msg771421 date=1378410213' Alıntı:
estağfurullah abi ne kusuru sen kusura bakma şimdi bidaha kavga felan çıkmada konu kilitlensin yada silinsin

samenewholland link=topic=67871.msg771436#msg771436 date=1378410805' Alıntı:
estağfurullah abi ne kusuru sen kusura bakma şimdi bidaha kavga felan çıkmada konu kilitlensin yada silinsin
Aynen... :) :) ok-*-s

tumosannn link=topic=67871.msg771431#msg771431 date=1378410615' Alıntı:
onu da anlamıyorsun işte sen sorun orda zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kısaca ben anlatayım ne demek ıstedıgını 18 yasından ufaklar ıcın ne yazarsa yazzssın sen onu kaaaale ye alma demek ıstıyor

;D ;D ;D

ha bak biraz anladım zuha-*-s
sen ekemk ısmarlamasan onuda anlamazdım ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ulan şu ekmek nelere kadir..... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
yetkilere sesleniyom ben öğreneceğimi öğrendim kızdığım kişiye kızgınlığımda kalmadı tümosannn sanada
lütfen bu konuyu ya silin yada kilit atın kimsenin kimseye yapacağı bişe yok kin dutmak da haram zaten....tt6054c nin başında geçenlere üzüldüm zaten : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (
kendime kızıyom şimdi ona öyle söylediğim için arayıp helallik bile dilerim.....feceden konuşacam : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

tartışılacak bir konuda kalmamıştır :( konu çömzüldü ok-*-s

şerefli1 link=topic=67871.msg771438#msg771438 date=1378411030' Alıntı:
ha bak biraz anladım zuha-*-s
sen ekemk ısmarlamasan onuda anlamazdım ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ulan şu ekmek nelere kadir..... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
yetkilere sesleniyom ben öğreneceğimi öğrendim kızdığım kişiye kızgınlığımda kalmadı tümosannn sanada
lütfen bu konuyu ya silin yada kilit atın kimsenin kimseye yapacağı bişe yok kin dutmak da haram zaten....tt6054c nin başında geçenlere üzüldüm zaten : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (
kendime kızıyom şimdi ona öyle söylediğim için arayıp helallik bile dilerim.....feceden konuşacam : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

tartışılacak bir konuda kalmamıştır :( konu çömzüldü ok-*-s

başından ne qeçmiş abi ? ? :S :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...