TÜMOSAN+ERKUNT+MF+TÜMOSAN COLD START (RTC TARIM)

tumosanlar ılk calıstırılırken cekım yapma fırsatım olmadı ... volkanın makıneler gercek bır COLD START denemesınden tam not alarak gectı :D 105 ın ısınmasını beklerken her ne kadar huseyın abı '''''cakmak yakalım mı altına''''' dıye dalga gecsede perkınsler RTC TARIM tarafından -30 a kadar garantılı zuha-*-s
TÜMOSAN MF ERKUNT COLD START

Ynt: TÜMOSAN+ERKUNT+MF+TÜMOSAN COLD START (RTC TARIM)

Dqn link=topic=51240.msg517880#msg517880 date=1327256651' Alıntı:
Eline sağlık. 105 deutz motor ama. Sesine baksana :)
sagolasın .. hallederız ;)
Cihan_özece link=topic=51240.msg517882#msg517882 date=1327256698' Alıntı:
eline sağlık blader.ne bekliyoduk çalışmıcak diye ;D
sagolasın bılader ... ne yalan soylıyım azcık barı ugrastırsaydılar yaw zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ertaç bizim tümonın kızdırma bujisi bağlı değil haberin olsun :D kızdırmasız çalıştırdım garajdada aynı bu şekilde çalıştı ;)

Güzel paylaşım. Siz gelmeden onlar motorları sabahtan ısıtmıştır. Ondan bi kerette çalışmıştırlar....:D Şaka bir yana Erkunt ' ta zetina dikiş makinası gibi mübarek...:D

alipasalierkan link=topic=51240.msg517903#msg517903 date=1327258259' Alıntı:
Güzel paylaşım. Siz gelmeden onlar motorları sabahtan ısıtmıştır. Ondan bi kerette çalışmıştırlar....:D Şaka bir yana Erkunt ' ta zetina dikiş makinası gibi mübarek...:D
sesleri cok hosuma gidiyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Arkada bir Kral duruyordu uğraşmak için onu çalıştırmayı denebilirdiniz... :D Hepsi tek marş... :)

eline sağlık ertaç en son ikisinide 105in lastiklere su dolduğum gün çalıştırmıştım :) Arkadaşlar bizde misafir gibi gittik köye bende arkadaşlarla birlikte gittim ;) Ama ne yalan söleyim bende heyecan yaptım (ihtimal yok ama) ya çalışmasaydı ;D

anayurtlu 3105d link=topic=51240.msg518084#msg518084 date=1327265138' Alıntı:
eline sağlık ertaç en son ikisinide 105in lastiklere su dolduğum gün çalıştırmıştım :) Arkadaşlar bizde misafir gibi gittik köye bende arkadaşlarla birlikte gittim ;) Ama ne yalan söleyim bende heyecan yaptım (ihtimal yok ama) ya çalışmasaydı ;D
105 e basmadan ınecen zannettım ha :D

ertac sahın link=topic=51240.msg518184#msg518184 date=1327268286' Alıntı:
105 e basmadan ınecen zannettım ha :D
yaw 105te otomatik kızdırma var kontağı bi sefer yarım çevirip bırakınca kızdırma başlıyo okendisi havanın derecesine göre gereken kızdırmayı yapınca lambası sönüyor sonra marşa basıyosun... ben o ışığın sönmesini beklerken..hüseyin abi çalışmaz ateş yakalım deyip durdu ;D orda onu bekliyodum yani :)

anayurtlu 3105d link=topic=51240.msg518189#msg518189 date=1327268526' Alıntı:
yaw 105te otomatik kızdırma var kontağı bi sefer yarım çevirip bırakınca kızdırma başlıyo okendisi havanın derecesine göre gereken kızdırmayı yapınca lambası sönüyor sonra marşa basıyosun... ben o ışığın sönmesini beklerken..hüseyin abi çalışmaz ateş yakalım deyip durdu ;D orda onu bekliyodum yani :)

en çok hüseyin abi kızdı zaten çalıştığına ;D MF yüzümüzü kara çıkarmadı :)