TÜMOSAN+ERKUNT+MF+TÜMOSAN COLD START (RTC TARIM)

Ynt: TÜMOSAN+ERKUNT+MF+TÜMOSAN COLD START (RTC TARIM)

anayurtlu 3105d link=topic=51240.msg518189#msg518189 date=1327268526' Alıntı:
yaw 105te otomatik kızdırma var kontağı bi sefer yarım çevirip bırakınca kızdırma başlıyo okendisi havanın derecesine göre gereken kızdırmayı yapınca lambası sönüyor sonra marşa basıyosun... ben o ışığın sönmesini beklerken..hüseyin abi çalışmaz ateş yakalım deyip durdu ;D orda onu bekliyodum yani :)
volkan o kadar uzun kızdırma mı olur ates yaksan da aynı surede ısınırdı zuha-*-s zuha-*-s az daha bekleseydın zaten kızdırıcı bıtırecektı akuyu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=51240.msg518235#msg518235 date=1327272517' Alıntı:
volkan o kadar uzun kızdırma mı olur ates yaksan da aynı surede ısınırdı zuha-*-s zuha-*-s az daha bekleseydın zaten kızdırıcı bıtırecektı akuyu zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
hacım kendi kızdırıyo ya çok akıllı bi motor ;D yazın hiç kızdırmaz mesala :D

qarizmatiqa link=topic=51240.msg518240#msg518240 date=1327272729' Alıntı:
tümosanlar sıcaktı sanırım, diğer mf ' yi de çalıştırsaydınız keşke

Tümosanı garajda çalıştırdım 200 metre falan yol gitti sonra stop ettim o kadar :D ha bide kızdırma bujisinin kablosu takılı değil direk bin bas marşa öyle çalıştı garajda

güzel paylaşım.hepsi çalışıyo .hava ankadarada - kaç -5 te 3105 kızdırmasız anında çalışır

Hepsi tıkıt tıkıt bea. O değil de ben dedim L 200 ile bi drift falan yaparsınız karda ama olmamış galiba :D

doganbey1 link=topic=51240.msg518341#msg518341 date=1327302877' Alıntı:
Hepsi tıkıt tıkıt bea. O değil de ben dedim L 200 ile bi drift falan yaparsınız karda ama olmamış galiba :D
dirift yapmadıkta yolda giderken en önden ben gidiyodum şımardık biraz :D

bu motorlar ayaza girmemiş yada calişmiş bende de tümo varr en azından duman atar az da olsa sacmalık olmuş biraz ben bi cold start yapayım da - 35 de bakalım calısıyomu

servetim link=topic=51240.msg518463#msg518463 date=1327319229' Alıntı:
bu motorlar ayaza girmemiş yada calişmiş bende de tümo varr en azından duman atar az da olsa sacmalık olmuş biraz ben bi cold start yapayım da - 35 de bakalım calısıyomu
zaten tumosan ların onceden calıstırılmıs oldugunu belırmıstım ... lutfen dıkkat .. sızdende beklıyoruz cold start vıdyo su

servetim link=topic=51240.msg518463#msg518463 date=1327319229' Alıntı:
tümoların ikiside dışardaydı ve çalışmıştı ona bişey diyen yok zaten..ama garajdakileri yeni çalıştırdık. 1aydır filan çalışmıyodu. havada kabin içerisi -2 gösteriyodu erkuntun.

tümosan bu bilader motor yaw. cart curtlasada efsanedir :) şaka bi yana herkes 105i bekledi ama malzeme çıkmadı ondan iyi performans gösterdi :)

gecen gün bizim köy - 35 miş tümo 2 saat tipide kaldı donmuş garibim yokuş aşgı vitesten aldım oldugu yerde durdu hidrolik durup durup kalkıyodu yag cok katılaşmiş demkki 45 dereceyi geçiremedim motora bi dumanlıyo du korktum bende yaglama yapmadı diye oda 10w/40 yagla meger egzostan cıkan duman degil soguk havaya üflenen sıcak egzos gazıymış -20 ye ayarlı antifiriz bile garajda donmuştu altına ates yakıp ancak kurtardık komsu koydeki 60-56 yı