yagıslardan oturu sıkıntılı bır sezon

yagısların cok olması tabıkı ıyı ama iş yapma bakımından sıkıntılı bır sezon gecırdık ama ALLAH yagış yoklugunu aratmasın

Ynt: yagıslardan oturu sıkıntılı bır sezon

sagalassos link=topic=84081.msg1004599#msg1004599 date=1432842793' Alıntı:
Patates ekeceğiniz arazi ne kadar , bu kadar fıskiyeyi bir arada satıcıda bile görmedim :)
2200 dekar cıvarı satıcıda goremezsın ama en kucuk patatescıde bukadar olur

BÜTÜN DÜNYA FISKIYELERI BIRLESIN!!!

öncelikle hayranlıkla baktım tam avrupa tarzı olmuş ozendigimiz ciftciligi yapıyorsunuz. Big pack Gübreler , kombine ekim makineleri vs .

Bu arada hocam verimler ekimler nasıl oluyir sizde

Bereketli ölur inşallah. Kolaylar gelsin.

ekımler hıc bırzaman gonlundekı gıbı olmaz ılla bır sıkıntı hastalık kuraklık gıbı etkenler yoklar gecer tohumda 3.5 ton dk sanayı yada sofralıkda 5 altı ton ırtalama

kolay gelsin....bereketli olur inşaallah...
abi jd 215r ne kadara geldi ve yakıtı nasıl memnun musunuz...

manas link=topic=84081.msg1004601#msg1004601 date=1432842967' Alıntı:
2200 dekar cıvarı satıcıda goremezsın ama en kucuk patatescıde bukadar olur
Dostum bu sene 20 dekar :D yere patates ekmeyi düşündüm, elimde bir tane makina yok :) tohum yatağı hazırlanacak nasıl, ekeceğiz nasıl, çapası hadi neyse , hasadı nasıl olacak vs. vs....... dedim ki vazgeç, kendi işine bak :)

Paylaşım için teşekkür ler.boyle avrupai paylasimlarin devamını bekliyoruz :)

Bereketli olsun bu sene patates fiyatinin yükselmesi size fayda ettimi merak ettim zira fiyat yükselmesi pek üreticye yansıtılmıyor

Paylaşım için teşekkürler, hayranlıkla izledim. Büyük dağın kış ' ıda büyük olurmuş. Kolay gelsin.

manas link=topic=84081.msg1004606#msg1004606 date=1432844192' Alıntı:
ekımler hıc bırzaman gonlundekı gıbı olmaz ılla bır sıkıntı hastalık kuraklık gıbı etkenler yoklar gecer tohumda 3.5 ton dk sanayı yada sofralıkda 5 altı ton ırtalama
Yılda 2 ekim oluyor mu hocam yoksa tek ekim mi

konya bolgesınde tek urun yetısıt hatta patates guz yagıslarının erken ınmmesıyle kabuk baglama gecıkırse hasatta gecıkıyor
fıyatlardakı yukselıs ekmeme kararımı bozdu yapılan teklıf cazıp geldı
pazardakı fıyatların konya patatesı nezaman sokume baslarsa ozaman dusecegı kanısındayım bız zaten sabıt fıyatla ekıyoruz yanı sozlesmelı

Abi bereketli olsun.Paylaşım dolu dolu...JD 6215R pek bir heybetli güle güle kullanın etiketi daha üstünde.

maşallah çok mücadele,bu kadar sulama sistemini bir arada ilk defa görüyorum.8 dönüm kabak suluyorum sulamacılık yapıyoruz diye düşünüyordum:) ama sizinkisi asyadan avrupaya su hattı çeker maşallah.