yaşı küçük ama yaptığı iş :) ekim mi yapyo diskoda dansmı bilemedim

Ynt: yaşı küçük ama yaptığı iş :) ekim mi yapyo diskoda dansmı bilemedim

Babanında kızından farkı yokmuş.:D Adamlar bu işle resmen dalga geçmişler.

nailyetek link=topic=79779.msg945306#msg945306 date=1418341011' Alıntı:
Babanında kızından farkı yokmuş.:D Adamlar bu işle resmen dalga geçmişler.
aynen nail abi adamlar hem ekim yapyolar hem diskoda dans :)

Bulmuşlar teknoleji harikası makinaları ve ucsuz bucaksız tarlaları . o cocuğu bırak ,babası gelse bizim şartlarda ekim işi yapabilirmi acaba.ipli mibzerle 10 dönüm ekse 3 gün kendine gelemez elaman.
işin şakası bi yanada . para ,arazi ve teknoleji bi arada olunca demekki böyle oluyor.

Evet. Teknoloji bu. Makina kendi kendine anıza ekip gübresini atıyor.
Araziler büyük. Sistem güzel.

Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=79779.msg945337#msg945337 date=1418370148' Alıntı:
Bulmuşlar teknoleji harikası makinaları ve ucsuz bucaksız tarlaları . o cocuğu bırak ,babası gelse bizim şartlarda ekim işi yapabilirmi acaba.ipli mibzerle 10 dönüm ekse 3 gün kendine gelemez elaman.
işin şakası bi yanada . para ,arazi ve teknoleji bi arada olunca demekki böyle oluyor.

Valla öyle Abi. O kız evladı 3 ' lü 10 numara pulluğu bizim 78 model John Deere ' yi taksın, motoru hediye ederim ona. (Gerçi tenezzül edip almazlar ya bizim hurdayı, neyse)

Pullukta nasıl bir şekilsiz krank açısı varsa, 7 kişi takamıyoyoruz pulluğu. Çin bilmecesi gibi.

Yukarıdaki wideo da kız ekim yapılırken 11 yaşında imiş :) Ekilen arazi 9.000ha = 90.000 (Yazıyla doksanbin )Dekar Yer Güney Awustralya...

Bu da hasattaki wideosu kız 12 yaşına girmiş :) Hasat 12 gün sürmüş hesabı siz yapın yani...

http://youtu.be/5iM7aO-RksI