yeni bir traktöre ihtiyaç var

:S selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum nasıl kullanılır forum fazla bilgim yok ama benim yeni bir traktöre ihtiyacım var özellikle ön kepçe kullanacağım 4x4 olması gerekir ve 80 ps civarı olmasını istiyorum 60 baş hayvan ve 300 dm arazi işliyorum yem karma makinası balya makinası silaj makinası kullanmak istiyorum. üniversal 683 4x4 aklımdan geçiyor ? sizin derin bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten. şimdiden teşekkür ederim

Ynt: yeni bir traktöre ihtiyaç var

Üniversal ' ı falan boş verin derim ben... Ucuz bir şey arıyorsanız Tümosan 8195 alın...

Tümosan al hem cebe hem tarlaya uygun balya içinse 8075 8085 8095 8175 8185 8195 gibi traktörlerini al bence aralarından mükemmel traktörler.

universal alma onun yerine şunları tercih edebilirsin tabi bütçen ne kadar bilmiyorum
massey ferguson 3075 phantom
erkunt 80.3 veya 80.4 lüks veya e serisi
massey ferguson 3635
massey ferguson 288 gold

alacağın traktörler listesinin en sonunda olmalı üniversal hatta hiç olmamalı üniversali alırsan eğer traktör değil başına dert alırsın :)

ekonomik bişey aradığın kesin . sana tavsiyem 1- LS 70 PLUS 2- ERKUNT 70 E 3- TÜMOSAN 7170 üniversal almaman daha iyi olur bence

paran çoksa kepçeli şuhutle levyeli bir kubota m 8540 harika olur ama daha uygun ararsan erkunt 70 veya 80 e serinden alabilirsin kesinlikle ünüversal veye hattat tavsiye etmem kolay gelsin

erkunt 80.4 e al kepçeyi pratik kullanırsın fiyatıda uygun hem klimasıda var yazın püfür püfür eser