Nerde o günler mahmut [emoji846] yeni model çıkmış [emoji4]Hayırlı olsun cemal abi iyi günlerde kullan
Hayırlı olsun yazınca aldın sandım abiNerde o günler mahmut [emoji846] yeni model çıkmış [emoji4]
Görünüş itibariyle on numara: ) özellikleri nedir acaba ? Birde bu motorun en az 90 hp olanı çıkar diye tahmin ediyorum tdd yerine bu model çıkacaksa 65 ve 75 e uyarlamazlarBunlar tdd nin yerine piyasaya sürülecek moldel [emoji4]
Td üretimden kalksın artık tt seriside kalksın 15 senedir ayni özellikteki traktoru piyasaya sürüp duruyolar en cokta satılan modeller tt yerine tt4 tdd yerinede tr5 devam etsin tr5.75 de tr5.110 a kadarGörünüş itibariyle on numara: ) özellikleri nedir acaba ? Birde bu motorun en az 90 hp olanı çıkar diye tahmin ediyorum tdd yerine bu model çıkacaksa 65 ve 75 e uyarlamazlar
Tt tdd üretimi kalkarsa nh satış yapamaz cemal abi millet td100 e 170 bin vermeyi çok görüyorken tr5 serisi çok pahalı kimse alamaz kiTd üretimden kalksın artık tt seriside kalksın 15 senedir ayni özellikteki traktoru piyasaya sürüp duruyolar en cokta satılan modeller tt yerine tt4 tdd yerinede tr5 devam etsin tr5.75 de tr5.110 a kadar
TT ve TD serileri en çok satan model diye söylüyorsun, teşhis tamam. O halde niye üretim kaldırsınlar?Td üretimden kalksın artık tt seriside kalksın 15 senedir ayni özellikteki traktoru piyasaya sürüp duruyolar en cokta satılan modeller tt yerine tt4 tdd yerinede tr5 devam etsin tr5.75 de tr5.110 a kadar
Bir tdd kullanicisi olarak halen ayni özellik p.s den memnun olanda var olmayanda var ama tt ve 56 serisi nasil bukadar cok satiliyor anlamiyom tds var mesela fiytta uygun 12 12 vites li onun satisi cok az meselaTT ve TD serileri en çok satan model diye söylüyorsun, teşhis tamam. O halde niye üretim kaldırsınlar?
Hele 56 ve TT serileri sıfırları nasıl çok satılıyor anlayamıyorum. 8+2 vites. Tüm rakipleri mekanik şatıllı olmasına rağmen. Ne zaman satilmazsa o zaman kaldırılır, bu gidişle devam eder.
Görünüş itibariyle on numara: ) özellikleri nedir acaba ? Birde bu motorun en az 90 hp olanı çıkar diye tahmin ediyorum tdd yerine bu model çıkacaksa 65 ve 75 e uyarlamazlar
66 gectik yakinda tek vites cikarcaklarKoskoca çınar dedikleri firma yıllar sonra bunu çıkarmış , bir başak kadar olamadılar .
Dağ fare doğurdu resmen .
Hala 66 serisi vitesleri mı var acaba ? Yoksa 480 vitesleri ne mi döndüler nostaljik olsun diye![]()
Aynen , 450 vitesi , tek vites kolu 6 vites66 gectik yakinda tek vites cikarcaklar