YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

Ynt: YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

yaw şu kaportayı çizmede newar kendi tasarımcıları çizemememiş dışarıya çizdirmişler ben öyle bi,şey anladım. ama gerçekten güzel görünüyor hayırlısı artık.
 
Ynt: YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

guzel calısmalar var tumoda :D bu gelısmenın ıcınde cıhan bıladerın kesın payı vardır :D yenı kaportayı ben fıat f serısının yuvarlatılmısı gıbı gordum ... f serısı oldum olası hosuma gıder zaten
 
Ynt: YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

Güzel paylaşım. Umarım Maxima projesini biran önce faaliyete geçirirler. Artık Türk çiftçisinin bu tarz traktörlere ihtiyacı var. Çok geç bile kaldılar. Yazılan özelliklerde baya donanımlı olacağını gösteriyor. Tasarımıda eski kasaların düzenlemesi tarzında yapmışlar. Sonunda güzel birşey çıkmışa benziyor. İlk etapta zaten böyle birşey yapmaları lâzımdı bence....
 
Ynt: YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

tümosan projeleri hızlandırmalı kaybedecek zamanı yok devlet elindeyken yeterince zaman kaybetmiş zaten. küçük modellerde tasarım ve iyileştirmelerle çok daha iddalı satış oranlarına ulaşır.şu anda bile fiyatı sayesinde geçer notu alıyor ama düzeltmelerle çok iyi satış yakalarlar.
 
Ynt: YTÜ OTEK 2011 - Tümosan Sunumu

Tümosan yavaş yavaş kendini geliştiriyor geç kalmış projeler diye düşünüyorum fakat hiç çıkmamasından iyi. Ayrıca Tümosan ' ı kutluyorum her parçasını kendi tasarlayıp geliştirmeye çalışması yeni birşeyleri üniversiteler ile iş birliğinde geliştirmesi Türkiye ekonomisi açısından çok güzel birşey. kendi 4wd ve 16+16 sanzumanını üretiyormuş daha bir sürü kendinin projesi var hepsi çok güzel bunları bir an önce hayata geçirmeliler.. 8100 serisinede eklemeliler bu teknolojik maxima serisinin özelliklerini.
 

Benzer Konular