Hayırlı olsun![]()
Bugün bunları biz yükledik fiat ducato yaYüzüak gezgin midi almış bulunuyorum. Kullanan arkadaşlarımız varmı? Kuyularımız oldukça kuvvetli 2 tane anca denk geliyo basınca. Şükürler olsun ki yağmur yağdı biraz rahatladık 80 dönüm sulama var 10 yonca 70 mısır bakalım sularken de detayları paylaşırım. İyi forumlar...![]()
![]()
![]()
![]()
Bi kerette 10 dönüm yer suluyorYüzüak gezgin midi almış bulunuyorum. Kullanan arkadaşlarımız varmı? Kuyularımız oldukça kuvvetli 2 tane anca denk geliyo basınca. Şükürler olsun ki yağmur yağdı biraz rahatladık 80 dönüm sulama var 10 yonca 70 mısır bakalım sularken de detayları paylaşırım. İyi forumlar...![]()
![]()
![]()
![]()
Hasan abi oğulpaşaya dedi arayamadım seni senmisin diyeHasan abi ile biz indirdik [emoji23]
Hasan abi oğulpaşaya dedi arayamadım seni senmisin diye
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haber versene sende bea gelelim bizdeAynen yaa bizeydi gelseydin keşke sende
Yok be dün başladım... ama ustalar salmazdı belkiHahaah daha bugün başlamışsın yeni haberim oldu [emoji23]
Yok be dün başladım... ama ustalar salmazdı belki
Doğrudur bunları yüklerken yağmurda yağıyordu zor yükledik rampada biz patinaj çekiyodukHasan abinin acelesi varsı kyseriye mi gidecekmiş bi yere gidecem desi yoğunuz desi kalmadı çol döndü hemen
Doğrudur bunları yüklerken yağmurda yağıyordu zor yükledik rampada biz patinaj çekiyoduk
Ben tek çekerlerden hasan abi 4x4 lerdenKolayı var [emoji23]Bağla ön çekeri[emoji23]
14 bin tl google yüzüak gezgin midi yazarsanız video çıkabilirhayırlı olsun fiyatı nedır çalısırken video çekebilirmisiniz
Batuhan daha dün staj yapmaya başladığın yeri çok çabuk sahiplenmişsin.14 bin tl google yüzüak gezgin midi yazarsanız video çıkabilir
hayırlı olsun
fiyatı nedır
kuyunuzun debisi, pompa çeşiti, pompa gücü ve hangi modeli tercih ettiniz.