Zetor 90/Römork Denemesi/BAYBURT

ne ses ne egzos degismiyo.. :) kısa ama ciddi bi rampa.. belki belli olmuyo ama videoda..

arkada bizim hidromek var.. inan onun tek başına o rampayi cikabildigi hızla zetor 15 ton yükle cikiyo:)

Belli abi rampanın dikliği.. Geçen 80 lik hattat 5 ton yük ile bizim evin önünden geçiyor hafif rampa var takviye 3 ile.. 3 piston olduğundan çekmiyor abi ağır yükte..

Polatlı bayisi proxima 100 pover için 125 yazmış. Fiyatlar belli olmaya başladı galiba. Pazarlık payıda vardır. 90 pover hitclift ne kadardır acaba. Adana bayisi ne zaman açılıyor haberin var mı.

lastik benimde dikkatimi çekti.. avrupa mi bakmak lazım..

90 ligin hidrolik kolu soruyorsan 4 kusur ton.. çift buyuk piston var.. kombine ekipman dahil kaldırır daha doğrusu..

power da yarı otomatik bi sanzuman var.. 4 ana vitesin 3 kademe bucugu var..

otomatik modda hiç ellemeden bucuklari kendi inip-çıkıyor..

ana vitesi de topuzdaki EL debriyajina basarak ayak debriyajsiz gecirmek mumkun..

Adana ya da 1 yıl içinde açılacağını tahmin ediyorum.. ama kesin tarihi bilmiyorum..

power en üst seri değilse bile 90-120 bg aralığında yerli-ithal emsallerinden -bence- fayda/masraf olarak üstün..

kuyruk mili sulama için mükemmel.. vites sayisinca devirde saga-sola döner..mesela.

Benim dediğim elektrohidrolik lift çamurluklarda hidrolik kontrol düğmeli opsiyon olan içeride kolsuz elektronik kumandalı kollar. Bayi olmaz ise fuarada katılmıyorlar. Sonbaharda fuarda görürüz diyordum.

proxima serisinin TAMAMINDA 70-120 bg arası arka kol budur..

*katalogda/broşürde sagda solda bizimki 5-7 ton diye atip-tutanlara pek kulak asmayın.. zetor 4 kusur ton ama GERCEK ve NET.

Powerful Zetor hydraulics: http://youtu.be/-bm6OR-IeK8

Forterra-Crysatal da 7-8 tona kadar yolu var..

opsiyon..

blatnik.jpg

arka kollar ve dizayn cok iyi.. ayni gucte kol olsa bile sal-tonaj yetersiz bi marka boyle rahat hareket edemez.. kepce var denebilir ama.. kepce burnundaki 500 kg kadar etkili değil denedik biliyoruz..

Geçen sene pancar çekerken bizim akrabalarda 8175 tümosan ile 6 tonluk tek dingil römorku ikisi bir zor çıkarttı..Çıkarttığı ses kadar da çekse olacak..