Şu Serie nasıl sizce, iş yapar mı?
Zetor Traktör Modelleri, İkinci El ve Sıfır Zetor Fiyatları sahibinden.com'da
Zetor Traktör ikinci el ve sıfır satılık fiyatları, traktör modelleri ve tarım makineleri Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Gerçekten İLK lastikleriyse.. yakın olsa gidip görmek isterdim..
Yalnız vitesi yanlış yazmış.. 10 ileri/2 geri olcak.. 5 vites yani..
4 silindir/70'lik bi motor..
şalgamlı da 5211 ile ot balyası yapan biçerci bi beyefendi var.istersen özelden verebilirim numarasını
Yardımınız için teşekkür ederim. Ancak şu an için traktör almayı düşünmüyoruz.şalgamlı da 5211 ile ot balyası yapan biçerci bi beyefendi var.istersen özelden verebilirim numarasını
Zetor 80, Avrupa market fiyatları 30 bina gibidir, fuar tanıtım indirimleriyle uygun rakamlara satılmış, servis işleri maliyetli olacaktır.Sanayi işi, kaldır at, yenisini alda diyemeyiz, kur yüksek seyrediyor, elimizdeki çeyrek altını bozduracak sarraf bulunmuyor.Köyümüzün ve civarın tek 7211 i satıldı geçen. Sahibi çiftçiligi bıraktı. Hakikaten çok temiz ve orijinal makineydi. Kaça satıldı bilmiyorum. Esasında güzel motorlar ama bir türlü Türkiye şartlarında pazarlama yapılmadı. Getirenler sınırlı sayıda getirdi, bitti, devamı gelmedi, haliyle düzenli servis yedek parça ağı oluşmadı. Şu şartlarda açıkçası kimseye gönül rahatlığıyla tavsiye etmem, kullanıp beğenen de var, canı yanan da.