zetor fenti yedi bitirdi..

herzaman derim bu traktör çekiştirmeye karşıyım diye ama burdaki durum biraz bizim TÜRK insanına yakın geldiği için paylaştım :p bunlardada var holıganlık

Zetor vs Fendt

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Ynt: zetor fenti yedi bitirdi..

bence fendin degeri adı da zetoru yeyip bitiriyor..herkesin kapısında olsun da ne aolursa olsun.
video göremedim evden bakayım akşam.

burada gördüm nerde bilmiyorum ama erkuntda fendi yemişti.....türkün fendi alnaın fendini tendi...
şaka ..fent nerde biz nerdeyiz.zetorda çok sevdğim traktör staeyr-zetor-linder-fend bunlar hayal ama herkeste olmalı.

baya zorlamış fend.ama sonunda almış. zetor fendten hafiftir,lastiklerde nerdeyse gümleyekmiş..

video da fendt zetoru yiyo bence ve zetorun zencir takılan yeri fendt den daha yukarda onun için yüklenince onu kalkıyor ve lastiginde hiç havamı yok ya ne biçim yapışıyo o lastik yere

İşin içinde dalavere var galiba, zetorun kaptanının montunda neden FENDT yazıyor acaba? :S Zetorun önü hafif gelmiş,zaten aynı kulvarda yarışabilecek sıklette değil. ıh-*-s

arkadaşlar zaten başlık gırgırına zetor fentı yenmiş die atmıştım yanlış anlaşılmasın lutfen:D

akyel54 link=topic=59727.msg646319#msg646319 date=1352286181' Alıntı:
fendt ten daha iyi daha teknolajik traktör varmı acaba?
Kral var laa..bizim köydeki en teknolojik traktör kral, fren lambaları bile yanıyor, silecek var, sauroof var.. var oğlu var.:D

nailyetek link=topic=59727.msg646368#msg646368 date=1352302572' Alıntı:
Kral var laa..bizim köydeki en teknolojik traktör kral, fren lambaları bile yanıyor, silecek var, sauroof var.. var oğlu var.:D

sinyalleride çalışıomu nail abi :) ?

baksanıza bizim türklerden bile daha hastaları var zetorun lastiklarine hayret ettim neden o kadar yapışıyorki yere havasını indirdiler sanırsam

Akıl mantık işimi bu.Son teknoloji fendt ile enkaz olmuş zetor bir olurmu.Üstünlük sadece arka arkaya bağlamakla olmaz.

Ağırlık yere yakın geliyor ve ağırlık merkezinin yerini değiştiriyor. Fakat yine de zetor iyi dayandı.