Ynt: Zetor Parça Meselesi
Murat resim yabancıların zaten.. epeydir elimdeydi polemik olur diye atmıyordum

tüm traktörleri severiz ama Zetoru bi başka..
Yılmaz, Çorlu zor gibi ama Bursa ' da-Ekimde tüm modelleri olacak dediler.. inşallah sırf hepsini bi rada göreyim diye gidecem, aslında internetten hepsini ezber etsem de

gelirsen haberleşelim..
Bugün bi JCB-Zetor kapışması oldu yazmasam çatlarım
Palet indirmeden geldim başka bi tır arada orya gececem.. kavsakta kırmızı yandı, arkama belediyenin JCB geldi.. biliyom kavşağı döner dönmez düzlük var sollayacak..
yeşil yanar yanmaz dönüp en sağ şeride yerleşip 4-5-6 el gazını sona dayadım... arayı epey açtım.. biliyom otomatik vites JCB hemen yetişemedi.. ama bizim son gaz 40 onun 50 km..
düm düz asvaltta arayı sürekli kapatıyo.. yanaştı yanaştı sollamaya çıktı.. Zetor aynen son gaz.. koşu atları gibi yarım baş öne geçti.. ilerde tatlı rampa var biliyom yığılacak.. tam solluyo..bu arada arkadan bikaç araç korna yaptı.. sağ şeritte biz, solda jcb ana yolu kapattık..
rampaya bi girdik Zetor aynen devam, JCB bizim Hidromek gibi yığıldı.. velhasıl geçemedi, arkada kayboldu
şimdi çarşıda bi yakalasam o operatörü içecem bi çayını
bu arada bugün 2 tır palet indirdik.. ilki
1600 kg palet, 2. tır 1 tonluk 26 palet.. toplam 40-50 ton.. her seferinde iyiki varsın Zetor diyesi geliyo insanın.. o kadar tatlı çalışıyo..