Valla usta kararsızım 2 gün bekleyecem bitkide hareketlilik olursa bırakacam ne gelirse artık nasip kısmetDon olduysa hiç uğraşmaya masraf etmeye gerek yok abicim en temizi yeniden ekeceksin bitki ölmüş zaten yeniden canlanacak gücü de kalmıyor tohum deposunda ki bütün enerjiyi harcamış oluyor yapraklarindan tek tük don zararı olsa kurtarır ama komple yandiysa ben olsam sürerim
Fasulye hassas bir bitkidir , yazın göletten gelen soğuk su ile suladığımızda bitkinin gelişimi duruyor.Sizlere sorayım ustalar 10 dekar kadar kuru fasulye vardı bu soğuklar dan galiba sararmaya başladı nasıl kurtara bilirim yada kurtulmaz mı?
Sennkilerde bişey yok usta daha iyi olur bu kabak benmkiler böyle olsa bırakırım yarın ekmeye başlıyoruz tekrardan yapabilecem bişey yok
Bizim mısırlar da sararmış ustam ama bugün baktım biraz toparlamis gibi mühendis bir abiye sorduğumda çapa ile şeker gübresi ver demişti fasulyede nasıl oluyor bilmiyorum amaSizlere sorayım ustalar 10 dekar kadar kuru fasulye vardı bu soğuklar dan galiba sararmaya başladı nasıl kurtara bilirim yada kurtulmaz mı?