Ben bir kez şahit oldum gökgürültüsü ile kar yağışina, onda da yarım metre kar oldu yarım saatte.An itibariyle 1 saate yakın zamandır gök gürültülü kar yağıyor. [emoji300]️[emoji41] çok şükür.
Ekli dosyayı görüntüle 34211
Kar yağarken gökgürüldedimi çok kar yaģar derler eskilerAn itibariyle 1 saate yakın zamandır gök gürültülü kar yağıyor. [emoji300]️[emoji41] çok şükür.
Ekli dosyayı görüntüle 34211
MaşallahAn itibariyle 1 saate yakın zamandır gök gürültülü kar yağıyor. [emoji300]️[emoji41] çok şükür.
Ekli dosyayı görüntüle 34211
Fotoyu yayınlayanı bulana kadar teşekkür ettim.Maşallah![]()
Fotoyu yayınlayanı bulana kadar teşekkür ettim.
4.de buldum şükür (mobil uygulama)
O ne kadar alıntı yawwww.
Başımıza kar yağdırdız![]()
Salıncak tasarımı yapmıştım.
Belki sizede ilham olur.Ekli dosyayı görüntüle 34239
Gel ercan baharda harika oluyor.Senin evin ora ise yazın çay içmeye gelim la [emoji4]
Gel ercan baharda harika oluyor.
Cag kebaba gellllBen acıktım hacı Yusuf [emoji40][emoji852]️
Erzurum tortumdan nam yaptı.Yusuftuyluoglu çağ kabanını Artvin Yusufeli tarafını iyi yapar ? Erzurum tarafımı ?
Bi şişman adam var ya "Bağbaşı" mıydı adı ne o adam bide "Aksu" da iyi yapıyor hiç nasiplendin mi Yusuf Abi [emoji4]Erzurum tortumdan nam yaptı.
Sonra Erzurum'a maloldu.
Yusufeli ve tortum sınır ve çok yakındır.
Erzurum tortumdan nam yaptı.
Sonra Erzurum'a maloldu.
Yusufeli ve tortum sınır ve çok yakındır.
Aksuya gittim güzel.Bi şişman adam var ya "Bağbaşı" mıydı adı ne o adam bide "Aksu" da iyi yapıyor hiç nasiplendin mi Yusuf Abi [emoji4]
Mehmet bey bende beklerim.1993 Yılı sonlarında bir iş icabı Kastamonu'dan Artvin Yusufeli ilçesine gitmiştim. Birazda yol yorgunluğu olsa gerek bayağı bir acıkmıştım. O zamanlar Yusufeli'ne baraj yapılacak buralar baraj altında kalacak deniliyordu. Lux olmayan ufak bir lokanta/ocakbaşı gibi bir mekana girdim.Çorba içmeyi düşünürken ismin daha önce duyduğum ancak Cağ kebabın daha yeni görüyordum. öyle güzel bir kokusu geliyordu ki, sanki döneri yan çevirmişler meşe közünde bişiriyorlardı. Garson masaya yanaştı baktığım yere hemen bakıp bana dönerek çağ kebabımız hazırdır istersen servis yapayım dedi. Bende tamam dedi. önce üç tane şiş getirdi. Sonra ben yedikçe boşu alıp yenisini getiriyordu. Hesap ödemeye gittiğimde tam 11 şiş yemişim ve fiyatı da İnebolu'ya göre çok ucuzdu. Daha sonra bu cağ kebabını sorduğumda lokantacı bana cağ kebabın asıl yerinin Yusufeli olduğunu o zaman ki isminin Alanbaşı olarak Erzurum'a bağlı olduğunu Erzurum'dan ayrılınca da Cağ Kebabı'nın ününün Erzurum'a geçtiğini anlatmıştır. O günden bu güne kadar Cağ kebabı en sevdiğim yiyecek olmuştur.