En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım


EL YAPIMI BOYNUZ SAPLI ÇOBAN ÇAKISI
22 cm boyu vardır emniyet kilidi vardır sağlamdır kırılgan değildir ankara içi elden teslim kargo ücreti alıcıya aittir
65 TL 20190130_113401.jpg20190130_113317.jpg20190130_113317.jpgIMG-20190123-WA0003.jpeg
 

Erzurum tortumdan nam yaptı.
Sonra Erzurum'a maloldu.
Yusufeli ve tortum sınır ve çok yakındır.

1993 Yılı sonlarında bir iş icabı Kastamonu'dan Artvin Yusufeli ilçesine gitmiştim. Birazda yol yorgunluğu olsa gerek bayağı bir acıkmıştım. O zamanlar Yusufeli'ne baraj yapılacak buralar baraj altında kalacak deniliyordu. Lux olmayan ufak bir lokanta/ocakbaşı gibi bir mekana girdim.Çorba içmeyi düşünürken ismin daha önce duyduğum ancak Cağ kebabın daha yeni görüyordum. öyle güzel bir kokusu geliyordu ki, sanki döneri yan çevirmişler meşe közünde bişiriyorlardı. Garson masaya yanaştı baktığım yere hemen bakıp bana dönerek çağ kebabımız hazırdır istersen servis yapayım dedi. Bende tamam dedi. önce üç tane şiş getirdi. Sonra ben yedikçe boşu alıp yenisini getiriyordu. Hesap ödemeye gittiğimde tam 11 şiş yemişim ve fiyatı da İnebolu'ya göre çok ucuzdu. Daha sonra bu cağ kebabını sorduğumda lokantacı bana cağ kebabın asıl yerinin Yusufeli olduğunu o zaman ki isminin Alanbaşı olarak Erzurum'a bağlı olduğunu Erzurum'dan ayrılınca da Cağ Kebabı'nın ününün Erzurum'a geçtiğini anlatmıştır. O günden bu güne kadar Cağ kebabı en sevdiğim yiyecek olmuştur.
 
Bi şişman adam var ya "Bağbaşı" mıydı adı ne o adam bide "Aksu" da iyi yapıyor hiç nasiplendin mi Yusuf Abi [emoji4]
Aksuya gittim güzel.
Sana bir yer diyim.
Öglenden sonra 2 gibi ataşlar petroldeki cağcıya uğra :)
1993 Yılı sonlarında bir iş icabı Kastamonu'dan Artvin Yusufeli ilçesine gitmiştim. Birazda yol yorgunluğu olsa gerek bayağı bir acıkmıştım. O zamanlar Yusufeli'ne baraj yapılacak buralar baraj altında kalacak deniliyordu. Lux olmayan ufak bir lokanta/ocakbaşı gibi bir mekana girdim.Çorba içmeyi düşünürken ismin daha önce duyduğum ancak Cağ kebabın daha yeni görüyordum. öyle güzel bir kokusu geliyordu ki, sanki döneri yan çevirmişler meşe közünde bişiriyorlardı. Garson masaya yanaştı baktığım yere hemen bakıp bana dönerek çağ kebabımız hazırdır istersen servis yapayım dedi. Bende tamam dedi. önce üç tane şiş getirdi. Sonra ben yedikçe boşu alıp yenisini getiriyordu. Hesap ödemeye gittiğimde tam 11 şiş yemişim ve fiyatı da İnebolu'ya göre çok ucuzdu. Daha sonra bu cağ kebabını sorduğumda lokantacı bana cağ kebabın asıl yerinin Yusufeli olduğunu o zaman ki isminin Alanbaşı olarak Erzurum'a bağlı olduğunu Erzurum'dan ayrılınca da Cağ Kebabı'nın ününün Erzurum'a geçtiğini anlatmıştır. O günden bu güne kadar Cağ kebabı en sevdiğim yiyecek olmuştur.
Mehmet bey bende beklerim.
Ne zaman yolunuz düşerse buyrun.
Misafir edelim.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt