2* FENDT 714 VARİO...BİRİ PULLUK CEKİO DİĞERİ KOMBİNE EKİPMANLA EKİM YAPIOPART2

[flash=200,200]http://www.dailymotion.com/related/5900504/video/x3duwz_semis-de-ble-tony-2007-avec-le-714_blog[/flash]

Ynt: 2* FENDT 714 VARİO...BİRİ PULLUK CEKİO DİĞERİ KOMBİNE EKİPMANLA EKİM YAPIOPART2

FENDT bu ilemi yaparken TMS ( FENDT patentli traktör yönetim sistemini ) i kullanıyor sahibine ise kabin içerisinde keyif almak kalıyor

Ynt: 2* FENDT 714 VARİO...BİRİ PULLUK CEKİO DİĞERİ KOMBİNE EKİPMANLA EKİM YAPIOPART2

akgül kardeşim , güzel paylaşım da . traktörde oparatör göremedim . yanılmış olabilirim...

walla bende cok dikkat etmedim ama war heralde

Ynt: 2* FENDT 714 VARİO...BİRİ PULLUK CEKİO DİĞERİ KOMBİNE EKİPMANLA EKİM YAPIOP

benim fikrim operatörün görevi gerekli koordinat değerleri girip gerisini makinaya bırakmak diye düşünüyorum ( çip yazılım sistemi )

HARİKA ÇALIŞMALAR ÖRNEK ALINACAK FAYDALI GÖRÜNTÜLER