250 Bin liranız olsa garajınıza neler alırsınız.. :)

Ynt: 250 Bin liranız olsa garajınıza neler alırsınız.. :)

nh link=topic=31064.msg264856#msg264856 date=1269885847' Alıntı:
ewed abi aslındea güzel bişi ama herkes kendine göre der benim 300 dkr yerim yokki tonla mazto alım yada gübre ilk alt yapı olması lazım ki sonra gelişm ek gerek ;)

bende zaten ne dedim traktörün tarlan yoksa boşuna para harcama dedim

çifçilik yapıyosan harca başka neden harcayasınki

arkadaşlar bunu belki ben bile anlayamam ama altyapı kolay deil burada sıfırdan başlayan arkadaşlara sormak lazım bi miktar tarla ile başlarsın sonra büyürsün benim tarlalarımın bir kısmı babamın ama çoğu bnm

herkez hayallerini çiftçilik üzerine kurmuş ben olsam ilk önce çiftçiliği bırakır daha kolay ve getirisi çok bi iş yapardım
mesela dolmuş tattı felan alırdım veya taşımacılık şirketi kurardım nebiliyim işte bu tarz şeyler daha cazip çiftçilikten

teksaslı_54 link=topic=31064.msg268511#msg268511 date=1271278575' Alıntı:
herkez hayallerini çiftçilik üzerine kurmuş ben olsam ilk önce çiftçiliği bırakır daha kolay ve getirisi çok bi iş yapardım
mesela dolmuş tattı felan alırdım veya taşımacılık şirketi kurardım nebiliyim işte bu tarz şeyler daha cazip çiftçilikten

çifçilik sitesi olduğu ve tamamen hayal olarak bu para harcandığı için herkes fazla düşünmüyor nede olsa kaybedecek birşey yok diye sen daha gerçekçi davranmışsın. çoğu tarla alırım diyenler yada şu traktörü alırım diyenler bu para elinde gerçeken olsa senin dediğin gibi her gün getiri sağlayan ve daha çok kazandıran bir işte kullanacağı kesin diye düşünüyorum.

garajınıza ne alırdınız diye sorduğu için de bu cevaplar gelmiş olabilir

Sitemiz çiftçilikle ilgili oldugu için çiftçilik başta olarak düçşündük ve Başlıktada dediğim gibi Garajınıza neler alırsınız demiştim ;) ama taBi Farklı bakış açılarınada açıgız ;) :)
teksaslı_54 link=topic=31064.msg268511#msg268511 date=1271278575' Alıntı:
birde konuyla ilgilenlere Tşkler..

masseysuper90 link=topic=31064.msg264852#msg264852 date=1269885700' Alıntı:
Güzel yazmışsın ama o sıfırdan zengin olanın yediği içtiği haramdır.Çalışmayla olsaydı biz olurduk.Gireceksin devletin ihalesine anlaşmalı bir kaç kişi 5 liralık işi 25 liraya alacaksın onuda taşerona 10 liraya yaptıracaksın elini sıcaktan soğuğa vurmadan 15 lira cebine kalacak.

EEEEEEEEEEEEEEE sıfırdan zengin olma hikayesi kısaca bu itirazı olan varmı
yok helali minellah olsun bide bunun hesabını vermek var öbür alemde azıcık aşım kaygısız başım

250 bin lira gibi cash parayı bulmuşum daha ne garaja yatırım yapıcam...?
giderim 3 tane dükkan alırım kirası oğlumada yeter

Daha fabrikalar kurulmadan 1 dekar yol boyundan alırım 5 seneye kalmaz rahat ederim..

arkadaşlar son gündem 3. köprü bu kadar paraya oralardan küçükte olsa arsa kapatmak gerek

nkoca link=topic=31064.msg274357#msg274357 date=1273359401' Alıntı:
arkadaşlar son gündem 3. köprü bu kadar paraya oralardan küçükte olsa arsa kapatmak gerek
hiç memlekette parası olan yok kimse akıl edemiyor bunları değilmi.adam 250 000 tl ye otomobil alıyor.yazlık alıyor bea.

memlekette çalışan aç kalıyor.biryerlerden arsa ve ev alıp rant bekleyen köşe oluyor.yazık.500 dönüm patates ekip bir trilyon para kazanırım diyen yok hiç.herkes araba,ev,dükkan,arsa kolay kazanç ve yatarak para kazanma peşinde.

beleşten 250 bin tl gelicek direk benim honda civic,i satıp hemen bi LAMBORGHINI GALLARDO alırdım dehşet makina :)

fermante edilmiş organik gübre tesisi kurardım hayalimde bu zaten herkes kendi fikirlerini paylaşmakda özgürdür saygılar....

ali_kockaya link=topic=31064.msg274396#msg274396 date=1273398892' Alıntı:
hiç memlekette parası olan yok kimse akıl edemiyor bunları değilmi.adam 250 000 tl ye otomobil alıyor.yazlık alıyor bea.

memlekette çalışan aç kalıyor.biryerlerden arsa ve ev alıp rant bekleyen köşe oluyor.yazık.500 dönüm patates ekip bir trilyon para kazanırım diyen yok hiç.herkes araba,ev,dükkan,arsa kolay kazanç ve yatarak para kazanma peşinde.

Valla sanada bravo bak bikerede çözmüşsün olayı bu ülkede çirfçi neye büyük yatırım yapmışta çok kazanmış.

yorumları okursan jeep alanmı istersin yoksa yarış arabası gibi spor arabamı alan yada tarla alan kimse alın teriyle kazandığı parayı bukadar kolay harcayamaz yanlız arkasından gelen daha çok değilse.

sen 250 liraya patates ek 4 katı kazan iyiyimiş. 500 dönüm patatese 250 lira yatırm yetermi
yada 500 dönüm sulak tarlası olan çok ya bide bunların hepsine patates ekecek o senede patates çok kazandıracak kar edecek. valla sana teşekkürler çok doğru yaklaşım da bulunuyorsun

konu çok saptı 250 bin liranız olsa garajınıza ne alırdınız sorusuna bende dahil alakasız şeyler söyledik..

heralde bi tane t6080 nh yanına td80d alırım yada bi tane nh cs6050