benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303

Ynt: benim yeşil krallar hakında diyecek görüşleriniz bekliyorum 5625 ve 5303

evet pertek çok güzeldir keklikte su 5625in bulundugu yerin etrafındaki daglarda cok

arkadaslar 5625 in emsali yani td85 mf 288 gold mf 3085 vs traktörleri olan arkadaslar sizler traktörünüzün yakıtını çekişini veya varsa videolarını paylasırmısınız

bizim buralada çekişme oldu geçen yıl tümosan 60-60 4x4 tenteneli le john deere 5403 4x4 tenteneli çekişti tümosan walla yerleri yalatırdı john deere 5403 paylaşım için saol +rep

vala kardes traktörün gücü çekişmeyle asla belli olmaz bunu bil ve ilerde sende bana hak vereceksin sen hele o tümoyla degil 5403 git 5303 yükün altına koy gör bakayım j deerenin tozuna yetişiyormu yük altında veya çifte koy farkı çok rahat görürsün bende başak traktörde vardı hiç bi traktör onu çekemiyordu bi gün j deereyle cekiştirdim j dereyle bir birini çekemedi ikisi ama sonra kumda o john deerele yarıştık başagı ben kulanıyordum john deere bi fark açtı anlatamam burda tümosan var 60 hp mi 55 bi ne o benim şimdiki 5303 ün tozuna bile yetişmiyor yükte çifte zaten hiç söylemiyom tam arazi kurdu yaw vala kısacası j deereyi KULLANAN BİLİR GÖREN İZLEYEN KİŞİ bilmez kulanmak lazım ben epey zamandır traktör şoförüyüm hemen her markayı kullundım ama hiç biri john deereye geri dönmeme engel olamadı john deereden baska makina tanımam haa ama fendt john deereden iyi gerisi yalan

yaw yapma be arkadas kabulen sunu ithal malların hepsi yerli mallardan hem iyi hem kaliteli ya keske yerli üretim saglam kaliteli konforlu herseyi yerli bir traktör yapsalarda ilk ben alsam ben bunu çok isterim ama yok bugune dek başak ta kulandım senin fanatikligini yaptıgın tümosanıda john deere de deutz da sameyide erkuntuda ha sunu bil senin tümodan üstün yerli malar var ne mi erkunt traktör lütfen kavgaya tartışmaya zemin hazırlamıyalım same deutz fendt john deere ithal n holandlar flan bunlar hepsi gercek traktörler üreticisi

walla iyisin hoşsunn john deere ye kötü traktör demedikkk ama yüküde bilimemm çekisinde ama tümosan 55-50 4-12 numara pulugu çekiyo yüktede iyi sorun yok bukdar türkünmalı miletinmalı he kendi isteklerine göre traktör üretiklerinden john deree yi sev miyorum adamalar kendilerin istedikleri türkiye göderiyolar benim bildim john deere 5303 3 vites a-b-c si war sanırımm ama tümosan böyle olsa bile dilekçe göderip özel şanzıman koydurabirsin ki zaten 4 vetes levyeli

paylaşım için tşk hiç bi zaman jd kalitesi tartışılmaz tümosan traktör üretiyor daha 10 sene önceki teknoloji var traktörlerde

Öncelikle hepinize selam ederim ben bu forumda uzun zamndır gozlemcı olarak katılıyorum .bız turk mılletı olarak ısterızkı hep yerlı malı kullanalım ama ne yazıkkkı uretıcıde aynı dusunce yok sanırım cunku yukarıda arkadasların yazdıgı gıbı teknolojıyı cok gerıden takıp edıyoruz. j dere euro 4 motorla uretıme gectı bu yılın basında tr ye gırecek o yakıtı satan daha petrol yok tumosan erkunt bısıler yapmaya calısıyolar ama sadece fıatları j dere ve yabancı fendt gıbı traktorlere yakın ama kalıte o ne yazıkkı .buarada ben bu bahsettıgım tum traktorlerı kullanıp yıllarca her kosulda deneyen bırıyım.gercekten j dere ıyı bı traktor gerek teknık acıdan gerek saglamlık acısından.son sozum mercedes ın bı sozu vardır
mercedes ve dıgerlerı bende dıyorum kı bu da bı gercek j dere ve dıgerlerı . alk-*s

benim 5303 te 4lü 12 yi çekiyor bu bir marifet degil bence önemli olan 55 veya 60 hp olan makinanın kendine tam uyumlu olan pulluga tarlada kok sokturmektir

karacadoruk adlı arkadasta güzelce dile getirmiş tesekürler ilgili tüm arkadaslara anlş-*s

arkadslar john deere ye edilecek ciddi bir tarafı yok bence

kardeş 5303 jdye kaçlı pulluk kulanıyorsun bizim amcaoğlunda var3lüyle gitmiyor, 4lü 11 numara pulluk aldı. böyle bir durum sendede varmı.

3 lü 14 lü kulanıyorum kim diyor çekmiyormuş 5625 te 3 ton 600 küsüratlı

kardeş bizde 4lü 11 numara kullanıyorz hiç denedinmi 4lü 11 numarayı? 3lüden daha seri gidiyor...

yok kulanmadım bizim burda arazi çok engebeli ama doğrudur

benimki istersen ama 4 lü 13 numarayı 14 numarayı gine çeker ama biz derin süyoruzz ha nolur 4 lü 14 dü takarsakk 2 santim daha derin gitmeyiz olur biter hem buranın topragı sert burda nense hep genelde john deere 5403 5503 felan özelikle 2009 model 5403 2WD 3 lü 13 numara yla seri birle giyo numu yani benim birinçi taratörüm fiat 60-56 bile seri 1 le gidiyo 60-56 60 HP ama john deree 5403 65 HP bune perir bune lahana turşusu? hani nerde john deree kalitesi new holland fiat aynı motor TÜMOSAN FELAN YARIŞ YSPMAYIN SAMİ ABİN TÜMOSAN 60-60 YANİ 60 HP AMA 4 LÜ 14 NUMARAYI TINLAMIYO HEMDE TEKÇEKER BAKIN 4 LÜ 14 NUMARA BORU DEİL