Eşdeğer traktör pek olmadığı için bişey diyemiyorum.Tskler yasar bey. Deposu 90lt desek ortalama 45 dekar yer isliyor yani. Sizce diger motorlara gore nasil yakit.
Compact model ve hidrolik kaldırma kapasitesi düşük olduğu için kollar kısa. Kollar uzarsa iyice şahlanır kaldırma gücü dana gözlerin takıldığı yer baz alınarak veriliyor.2016 jx65c var bende gayet memnunum
Teknsıkıntısı arkaya ekipman takması çok zor oluyor mesafe cok kısa
Yakıt 4/11 pullukla ortalama 1.6
Bereketli olsun hocam kaç dönüm ektiniz toplamda, traktör neydi bu aradaBugün ayçiçek ve mısır ekimi yaptık , yol dahil , 7 saatte 24 lt gibi yakıt tüketimi oldu.3,3 lt/saat tüketim var.
Takviye 3, 1500 rpm devirle ekim yapıldı, parçalı tarlalar , gezme biraz fazla oluyor.
Teşekkür ederim, 40 dekar civarı komşunun tarlalarını ektik , 75 C ve Gaspardo 4 sıralı havalı mibzer ile çalıştık, çok parçalı küçük tarlaları var.Bereketli olsun hocam kaç dönüm ektiniz toplamda, traktör neydi bu arada
Suan liste fiyati 200 civariFiyat olarak ne acaba
John Deere kullanıcıları kolay kolay diğer traktörleri beğenmez. Ama bir JD kullanıcı olarak, 65-75 hp segmentinde Case IH JXC serisini çok beğeniyorum. Bu segmentte ikinci bir traktör daha alsam, hiç tereddüt etmeden alırım.
John Deere 5065E serisi traktörü kullanıyorum. Case Jxc, 4 silindirli ve kabin içi yerleşkeleri çok güzel. Bu seride de bazı eksikler var. Yine de tercih edilebilir yanları daha çok.Siz johndeerenin hangi modelini kullanıyorsunuz ve casenin ne gibi artısı var sizin traktöre göre?