Case ih JX65C Hakkında

Merhaba arkadaşlar. 2020 model 4*4 pover shtulle Sıfır 65c alacağım. Yakıtı fazla diyorlar dekarda kac litre yakiyor çiftte. Yedek parçasında sorun oluyor mu Avrupa olduğu icin. Ve diğer teknik ve kullanim konulari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba, yakıt toprağa göre değişir 400 saati dolmadan önce yakar 600 saatten sonra tam randıman verir parça sorunu yok her yerde var 2015 model Kayseri toprağı 4/11 pulluk ile dönümde ortalama 1.8 litre yakıyor çok düşse 1.6 olur.

Newholland Tt4 75 de önerebilirim bunun yerlilik oranı daha yüksek ikinci el piyasası da iyi diye biliyorum biz aldık tt 65 in yerine çok konforlu ve seri diyebilirim tercih meselesi gönlün hangine yatkınsa o olsun

IMG-20200415-WA0000.jpeg
.

Tercihimiz belli 🤙

75 C ile mısır yeri, kara toprak, kütükleme sürüm, 4 11" pulluk , 30 cm pulluk arası, X tipi tam çeviren pullukla, 30 cm sürüm derinliği, klima açık, takviye 2, 2000 rpm motor devri ile 4 lt/dk yakıt tüketimi olur.
Trakyalı bir kullanıcı 5 lt/dk yaktırıyorum diyor, biz daha böyle verileri göremedik.
Tav durumu kara toprak zeminde 2 lt/dk gibi oluyor.
Sorgum sudan otu yeri çok ağır oluyor.

John Deere kullanıcıları kolay kolay diğer traktörleri beğenmez. Ama bir JD kullanıcı olarak, 65-75 hp segmentinde Case IH JXC serisini çok beğeniyorum. Bu segmentte ikinci bir traktör daha alsam, hiç tereddüt etmeden alırım.

John Deere kullanıcıları kolay kolay diğer traktörleri beğenmez. Ama bir JD kullanıcı olarak, 65-75 hp segmentinde Case IH JXC serisini çok beğeniyorum. Bu segmentte ikinci bir traktör daha alsam, hiç tereddüt etmeden alırım.

Siz johndeerenin hangi modelini kullanıyorsunuz ve casenin ne gibi artısı var sizin traktöre göre?