En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

dun aksam demıs kacak et kesılıyor dıye :D ayrıntıları anlatsın ;D

Günaydın Levent abi, günaydın Murat abi :) Ertaç anlatmalı aga. ize ders vermeli et nasıl kesilir diye adam prof agaaaaaaaa :D ;D

doganbey1 link=topic=7169.msg499173#msg499173 date=1324974930' Alıntı:
Günaydın Levent abi, günaydın Murat abi :) Ertaç anlatmalı aga. ize ders vermeli et nasıl kesilir diye adam prof agaaaaaaaa :D ;D
gunaydın dogan nasılsın

Acı su da, tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma...
Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan hal ehli olandır.

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
------------------------------------------------

İyi Günler, :) Nedir bu kaçak et mevzu yaff ?Dolaylı yollardan ülkeye girmiş kaçak etler mi varmış yoksam... zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

yaw işte muhtar dışardan kaçak et ital ediyormuş falan filan ben inanmadım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Değerli Trakklüp sakinleri;

TRAKKLÜP İSTİHBARAT Birimlerimizce yapılan çalışmalar sonucu, yurda kaçak et sokma girişimleri tesbit edilmiştir. Özellikle Macaristan, İspanya, Moldova, Rusya ve bazı Güney Amerika ülkelerinden kaçak et girişimi olmuştur. Muhtar kod adlı şahıs takibe alınıp incelenip bu kaçak et girişimlerinde bulunduğu tesbit edilmiştir. Hakkında yakalama kararı alınmış olup çiftliğinde bulunan mallarında TRAKKLÜPe hibe edilmesine karar verilmiştir.

Mustafa Eskişehiri Nail Yetek Doğancan Seyhan Lale Ali Tokmakçı Ertaç Şahin Çağrı Apaydın
oks-*s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s ok-*-s

mas-*-s mas-*-s muhaa*-*- muhaa*-*-

tlv-*-s çlş-*-s en son duyumlara göre muhtar bi dağ evindeymiş.:) snip-*-s kaçmış

muhtar kod adı yanılgıya sebep olmaması ıcın F.MUHTARI yenı kod olarak belırlenmıstır zuha-*-s zuha-*-s

S.a a.slm hayırlı günler kulaklarım çın çın çınladı bnı kım anıyor dedım kendi kendıme kesin kızlardır dedim ))) baksınıza mılltın ağzına sakız olmuşum burada varsa aksam elı bos olan kesıme götüren canlı kanlı zuha-*-s :D :D

F. Muhtar kod adlı şahıs bulunmuştur ve gerekli cezai işlemlerin başlaması için Hukukçu Efe kod adlı savcımızı buraya bekliyoruz :)

prosescı hade bakalım bılgıyı paylas aksama kacak et kesme operasyonu varmıs zuha-*-s zuha-*-s suz ustu yapalım

Makinacı beyfendi siz makinalardan çok iyi anlıyorsunuz ;D ;D nerde neler var. Sİze bilgileri sunup akşama kaçak et operasyonu yapacağız ilginize

sımdılık ısımız kacak et ve ben sadece gozetmenlık yapacagım :D bırgun kacak etı ısını bırakıp MOTOR avına cıkarsak herturlu yardımcı olurum zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Araştırmalar o yönde sürüyor. Simental( sarı) , angus( esmer ), şarole( beyaz ), montofon ( kumral ), bu tarzda kaçak et kesiliyormuş ;D

ertac sahın link=topic=7169.msg499258#msg499258 date=1324987075' Alıntı:
sımdılık ısımız kacak et ve ben sadece gozetmenlık yapacagım :D bırgun kacak etı ısını bırakıp MOTOR avına cıkarsak herturlu yardımcı olurum zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
çaktırma muhtar şöför arıyor kaçak et karşılığında iş teklif etti müzakerelerimiz sürüyor nasıl olsa 2 motor var sana da bi yer ayarlayam istersen ölü sezonu değerlendirelim :D