En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Herkese İyi geceler allaaha emanet olsun ahmed bey kaldığımız yerden devam ederiz Fendt fotoğrafı ile kapatıyorum bugünlük muhabbeti :D

Tokmakcı link=topic=7169.msg499984#msg499984 date=1325036309' Alıntı:
Herkese İyi geceler allaaha emanet olsun ahmed bey kaldığımız yerden devam ederiz Fendt fotoğrafı ile kapatıyorum bugünlük muhabbeti :D

Pek yakıştı maşallah. İyi geceler dilerim efendim. Sen de Allah ' a emanet ol. :)

Günaydin millet. Noel dolayisiyla bi kac gün kapaliydi hersey, üzerinede bi kac gün biz izin aldik. Yurt disina tatile ciktik ailecek. ))) Baselden saygilar...Yurtdisi: Isvicre, Mesafe:330 km, Amac: gardas ziyareti...

günaydınlar.
bi gecede herkez nick değiştirmiş bide fenotcu olmuş site.
birileri sizi sokmuş bi düzene hadi iyisiniz :D

fendt ın kurulusunun 1453 . yıl donumu heralde ... bende avatar ıma fendt mı koysam :D fendt amcayaayıp olmasın zuha-*-s zuha-*-s

S.a. ve a.selam, bildiğiniz göz damlası markası varmı, kaynak almasına karşı.:S

doganbey1 link=topic=7169.msg500041#msg500041 date=1325064274' Alıntı:
Nail abi hayırdır ne oldu? Patates koy Nail abi acısını yavaş yavaş alır
: ' ( Akşamdan bu yana patatesler Ruflles ' e döndü 10 dk. da kuruyorlar, mahvolmuşum..

nailyetek link=topic=7169.msg500031#msg500031 date=1325063589' Alıntı:

aslm dayı geçmiş olsun marka fark etmez eczacıya bir adet göz damlası vereebilirmisiniz demen yetrli iki göze birerr damla damlatman senı kusursuz uykuya yelken açtıracaktır :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg500047#msg500047 date=1325064714' Alıntı:
aslm dayı geçmiş olsun marka fark etmez eczacıya bir adet göz damlası vereebilirmisiniz demen yetrli iki göze birerr damla damlatman senı kusursuz uykuya yelken açtıracaktır :D
Sağol hacım, ahanda gidiyom eczaneye, bi kaç gün siteye girmessem bil ki kör olmuşumdur, bi daha beni beklemeyin.

nailyetek link=topic=7169.msg500048#msg500048 date=1325064866' Alıntı:
Sağol hacım, ahanda gidiyom eczaneye, bi kaç gün siteye girmessem bil ki kör olmuşumdur, bi daha beni beklemeyin.

Peki cin gibi olursan sorun ortadan kalkarsa ne vaad ediyorsun bakalım :)

Geçmiş olsun muhtar
engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum sana göz nakli gerek damla falan kurtarmaz. :)

selamlar millet iyi günler geçmiş olsun nail abey alternatif tıptan fayda yoksa direk eczaneye yapacak bişey yok :)

Nail geçmiş olsun. Benim hanım eczacı, sorayım istersen. Ya da Muhtar ' ın da dediği gibi oradaki eczacıya söylesen verir sana ilacını, boşuna ağrı çekme.

S.A trakkulüp alemi ne haldesiniz ne var ne yok Nail abi geçmiş olsun.3-4 gündür İzmirde soğudu şafak atmıyo Ş:140