En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

doganbey1 link=topic=7169.msg501701#msg501701 date=1325276659' Alıntı:
Valla benim bu ağrı 3-4 aydan beri var. Son 4 haftadır perişan oldum. Allah kimseye vermesin. Resmen topalladım bugün 10 dk lk mesafeyi yarım saati geçti yürümem. Beyin cerrahı MR sonuçlarına göre mekanik bel ağrısı teşhisi koydu

Geçmiş olsun kardeşim.

aleykum selam ve selamın aleykum nasılsınız canlar günaydınlar sabah sabah donan suyu acayım dıye bır kac fiske kırdım :S :S

68cerran68 link=topic=7169.msg501920#msg501920 date=1325319454' Alıntı:
aleykum selam ve selamın aleykum nasılsınız canlar günaydınlar sabah sabah donan suyu acayım dıye bır kac fiske kırdım :S :S
Aleyküm selam günaydın öle böle fakalar cana gelcene mala gelsin demiş atalarımız :D

S.a trakkulüp dostları, koca bi yıl geride kaldı. Değişen bişey olmadı, bi yaş daha kocadık,:( o kadar.

nailyetek link=topic=7169.msg502013#msg502013 date=1325332309' Alıntı:
S.a trakkulüp dostları, koca bi yıl geride kaldı. Değişen bişey olmadı, bi yaş daha kocadık,:( o kadar.
A.s aynen usta koca bi yıl daha bitti hayırlısı

S.a trakkulup dostları hayırlısıyla bir yılı daha devirdik acısıyla tatlısıyla tabiki yeni yıl hepinize mutluluklar güzellikler getirsin çifçilikten bol bol kazanırsınız İNŞALLAH.

S.a iyi akşamlar herkese geçen senenin ardında yeni yıl herkese hayırlar getirmesi dileğiyle

iyi dileklerde bulunan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim .2012 yılında bütün arkadaşlara öncelikle sağlık, bereketli ve bol kazançlı yıl diliyorum
hg-*s 2012