En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

yozgatda 1 metreyi buldu neredeyse kar maşallah bereket yagıyor bereket :D

ne yapalım varsın olsun yağsın büyükler öyle diyor kar yağmur bereket nasılsa sobalar yanıyor sizlerde varsınız şükür halimize

şükür kar çok yağdıda. kardan da olsa ' adamlar ' gördük. ;D
steyr5454 link=topic=7169.msg533912#msg533912 date=1328899974' Alıntı:
ne yapalım varsın olsun yağsın büyükler öyle diyor kar yağmur bereket nasılsa sobalar yanıyor sizlerde varsınız şükür halimize
çok şükür....

Freston link=topic=7169.msg533920#msg533920 date=1328900153' Alıntı:
Kardan adam olur bazılarından olmaz :D
haklısın adam bulmak mesele
hırsızı, hortumcusu...............................................
kardanADAM hiç değilse bembeyaz....

o da şöyle devam ediyor sanırım ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu ne insanlar gördüm üzerinde elbise yoktu biraz mahsunun parçaya benzedi ama neyse )))

steyr5454 link=topic=7169.msg533931#msg533931 date=1328900482' Alıntı:
o da şöyle devam ediyor sanırım ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu ne insanlar gördüm üzerinde elbise yoktu biraz mahsunun parçaya benzedi ama neyse )))
;D ;D
bide çok tosunlar gördüm düve çıktılar diye bişey vardı galiba...

s.a ağalar td yine can kurtardı ama iyilik yaramıyo artık bu insanlara deli ettiler beni duva*-*0 at-*-* kız-*sw

rocky link=topic=7169.msg533986#msg533986 date=1328902035' Alıntı:
s.a ağalar td yine can kurtardı ama iyilik yaramıyo artık bu insanlara deli ettiler beni duva*-*0 at-*-* kız-*sw
hayırdır abi kim niye deli etti seni :)

S.a hayırlı akşamlar.
rocky link=topic=7169.msg533986#msg533986 date=1328902035' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s
omerfarukkoc link=topic=7169.msg533990#msg533990 date=1328902079' Alıntı:
as... Bende arkadaslarla nargile iciyorum :)
iç iç :D :D
o çıkarmayıda unutma :D :D
okeydede sonuç her zmnki gibi ben ve ortakla yidik :D :D son el okey attım şety*-*

karda mahsur kalmışlar rüzgar gören tepe var bizim evin yukarısında kar ı savutturduğu için 1 metreden fazla kar yığılmıis ortada saplanıp kalmış bizim amcaoğlu taksiyle bi yukarki köye çıkarken orayı geçemeyeceği için oda ordan dönüp geri gidecekken sellektör yapmışlar herneyse geldi amcaoğlu dedi böyle böyle gittik tepeye vardık göz gözü görmüyor kar ı yardıra yardıra vardım torosun yanına indik halatları yokmuş zincir istemişler komşu köyden birini arayıp oda arka taraftan erkuntla geldi zinciri verdi adamlar araban inmeyi bırakın camı açıp bişey bile demediler babam bağladı zinciri vurdurduk 15 metre sonra torosun önüne kar yığılınca saplandık biraz uğraştıktan sonra ordan kurtulduk bidaha dedim koparsa senin araban kopçak çektim aldım yola çıkardım babam zinciri söktü basıp gittiler anla anlayabilirsen bu insanları iyilik devri geçmiş abiler at-*-*

rocky link=topic=7169.msg534056#msg534056 date=1328903632' Alıntı:
karda mahsur kalmışlar rüzgar gören tepe var bizim evin yukarısında kar ı savutturduğu için 1 metreden fazla kar yığılmıis ortada saplanıp kalmış bizim amcaoğlu taksiyle bi yukarki köye çıkarken orayı geçemeyeceği için oda ordan dönüp geri gidecekken sellektör yapmışlar herneyse geldi amcaoğlu dedi böyle böyle gittik tepeye vardık göz gözü görmüyor kar ı yardıra yardıra vardım torosun yanına indik halatları yokmuş zincir istemişler komşu köyden birini arayıp oda arka taraftan erkuntla geldi zinciri verdi adamlar araban inmeyi bırakın camı açıp bişey bile demediler babam bağladı zinciri vurdurduk 15 metre sonra torosun önüne kar yığılınca saplandık biraz uğraştıktan sonra ordan kurtulduk bidaha dedim koparsa senin araban kopçak çektim aldım yola çıkardım babam zinciri söktü basıp gittiler anla anlayabilirsen bu insanları iyilik devri geçmiş abiler at-*-*
;D ;D
olsun yinede sevaptır yardım etmek...