En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Bas baya gubre atmaya basladilar iste havalar guzel milette atmaya basladi .

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg536676#msg536676 date=1329145385' Alıntı:
Bugday bide arpaya atmaya basladilar kardesim
doğrudur sizin oralarda kuru demekki tarlalar bizim burda bugün baktıkda yaş hala motor baya hasar verir. ama bizim burda geneli gübre verdi bizde verdik. sizin orda geçmi kalınmış yoksa ekim farkımı var?

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S. A ey ahali herkese iyi akşamlar herkes iyidir inşaallah akşam hayvanlarınada baktık şimdi işimiz trakkulup durmak yok rekora devam ıuy*u-*

hayat yok sitede ben en iyisi Counter Strike v1.6 Non-Steam oynayam 3 gündür canım sıkılnca giriom stres atıyom ;D

Sular Hep Aktı Geçti,
Kurudu Vakti Geçti,
Nice Han Nice Sultan,
Tahtı Bıraktı Geçti,
Dünya Bir Penceredir,
Her Gelen Baktı Geçti..

(Yunus Emre)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Hayırlı akşamlar ahali...Naparsınız? :) :)

S.a trakkolik kardeşler ,topice pek takılmıyoruz ne var ne yok memleketimizde millet gübre atıyormuş bizde çamur her yer fırsat olursa üre gübresini atacağız.

A.s hgg-*-s
şöle damar remix ve yabancı müzik önereblcek varmı :D bearshareyi indirdim pcde hiç müzk yok biraz el atim :D birazda tele atcam
sadece damar -yabancı arabada dinlenecek türden-- remixx :D
önerilerinizi bekliyorm :D

S.Aleyküm, hayırlı akşamlar.....
sorun nedir bilmem 2 saat giremedim siteye....