En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

şerefli1 link=topic=7169.msg553728#msg553728 date=1330801046' Alıntı:
sorma adaş diğer yıllarda kış oluyordu ama ben hiç bu kadar memeleketi özlemediydim bu yıl bir başka özledim bıktım bu hafta sonları yatmaktan tatilde diğer yıllar hafta sonu olmasını 4 gözle ne-*-s beklerdim bu sene olmasını istemiyom bir yaz gelsede izin alıp memlekete gitsem nohutları eksem bir gazımı alsalarda rahatlasam yafffff
bnde ne kadar köyde çalışmayı sevmesemde köye gtimek istiyorm artık. biraz adrelanın biraz ter iyi gelr. demek hacı olmasa tam bi köylü olacam ))) :D

şerefli1 link=topic=7169.msg553729#msg553729 date=1330801171' Alıntı:
aleykum selam kadim abi,
memleket soğukmu abi
soğuk Muzaffer, üç gündür tipi yapıyor,her yer kar, yolda kalanmı dersin.
kaçtane araba çektim son bikaç günde..
şu an kar devam ediyor.

nh_fıat link=topic=7169.msg553733#msg553733 date=1330801423' Alıntı:
bnde ne kadar köyde çalışmayı sevmesemde köye gtimek istiyorm artık. biraz adrelanın biraz ter iyi gelr. demek hacı olmasa tam bi köylü olacam ))) :D

valla adaş senin hacı olmasa sen tam bir çiftçi olacanda hacı caydırıyo seni zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ulan hacı merak ettim şu hacıyı -*w-qe

bereket. link=topic=7169.msg553737#msg553737 date=1330801513' Alıntı:
soğuk Muzaffer, üç gündür tipi yapıyor,her yer kar, yolda kalanmı dersin.
kaçtane araba çektim son bikaç günde..
şu an kar devam ediyor.
memlekettekilerde öyle diyo abi hayvanlara yemi vermek için ağıla zor gidiyorlarmı abi
abi paraylamı çekiyon ,parasız olacak değildirya

hala karmı yağıyor abi bak-*-s bak-*-s bak-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg553743#msg553743 date=1330801886' Alıntı:
valla adaş senin hacı olmasa sen tam bir çiftçi olacanda hacı caydırıyo seni zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s ulan hacı merak ettim şu hacıyı -*w-qe
boşver merak etme ters bi anına gelme kovalar valla ;D ;D pazar günü köydeydim o ikindiye gittiydi traktöre cold start yapayım ie bindim çalıştırdım 1dk fln durdum istop edip indim o sıra içeri damladı traktörün sesini duyunca namazdan çıkar çıkmaz geldi önce motora baktı sonra bana bi ters ters baktı sonra girdi içeri ;D ;D

şerefli1 link=topic=7169.msg553743#msg553743 date=1330801886' Alıntı:
memlekettekilerde öyle diyo abi hayvanlara yemi vermek için ağıla zor gidiyorlarmı abi
abi paraylamı çekiyon ,parasız olacak değildirya

hala karmı yağıyor abi bak-*-s bak-*-s bak-*-s
aynen sen temizliyorsun hemen yine doluyor,
paraya gerek yok, eş dost arıyor bende gidip çekiyorum.
rüzgar kesildi akşamdan bu yana yumşak yumşak yağıyor...

bereket. link=topic=7169.msg553762#msg553762 date=1330802830' Alıntı:

bende sandım ana yolda filan çekiyon öyle olursa parabizi bozar abi eşden dosttan paramı alınır zaten biz onların durumu iyi olsun diye uğraşıyoz

bu arada burdan duyurayım bereket tv de tarihdeki traktörler var

saat 22:00 da duyurulur ilgili çiftçilerimize

şerefli1 link=topic=7169.msg553776#msg553776 date=1330803655' Alıntı:
bende sandım ana yolda filan çekiyon öyle olursa parabizi bozar abi eşden dosttan paramı alınır zaten biz onların durumu iyi olsun diye uğraşıyoz

bu arada burdan duyurayım bereket tv de tarihdeki traktörler var

saat 22:00 da duyurulur ilgili çiftçilerimize
teşekkürler izleyelim...

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Bereket tv gene yapti yapacagini guya simdi yeni bolum tarihteki tiraktorler 2 olucakti ama simdi bakiyoruz ki dev traktorler 2 var :(

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg553813#msg553813 date=1330805920' Alıntı:
Bereket tv gene yapti yapacagini guya simdi yeni bolum tarihteki tiraktorler 2 olucakti ama simdi bakiyoruz ki dev traktorler 2 var :(

aynen reklamlarında tarihteki traktörler olacaktı şun bak ya kesin rejide yanlışlık oldu duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 ipneler sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Bereket tv iyi guzelde o mehmet ozturktur nedir onu atsalar kanaldan cok guzel olur adam turkceyi katlediyor adeta yaw bide kalkmis sunucu olmus

nh_fıat link=topic=7169.msg553711#msg553711 date=1330800293' Alıntı:
nabcaz başka dışarsı kar soğuk evdeyz otur otur yat kalk kendımden bıktım bu kış valla :(
günde 5 vakit namaz var eğer kendini bi kaptırsan çok güzel oluyo orda erken gidiyon adamlarla muhabbet felan ediyon cıkıstada aynı ama okullar acıldıktan sonra iyice beynamaz olduk :(

s.a hayırlı akşamlar herkeze

Ynt: BEYLER AKSOY'U BULDUM :D

Ben gördüm beyler oyuncaktan 80.4ü var yalan söylemiyor dereden çektiği kamyonda sürgülü oyuncak kamyonlardan kasasındada pamuk var ;D ;D ;D

Ynt: En uzun topic rekorunu trakkulup ile kiralim

Hebun021 link=topic=7169.msg553835#msg553835 date=1330807293' Alıntı:
Bereket tv iyi guzelde o mehmet ozturktur nedir onu atsalar kanaldan cok guzel olur adam turkceyi katlediyor adeta yaw bide kalkmis sunucu olmus

o olmasa emin ol bereket tv kapanır konuşması öyle yapacak bir şey atsalarda öyle konuşak kasıt yokta bu gün bizi kandırdılar noo*-*- sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa cidd*-*-* uyrra*-*-

ByFreST0N link=topic=7169.msg553863#msg553863 date=1330809337' Alıntı:
Hayırlı geceler gençler yaşlılar ve kendini ölmüş gibi hissedenler benim gibi : ' (

hayırlı geceler by fesat adam bende sabahtan bu yana öyleydim ama şimdi bladerimle telden konuştum biraz moralim düzeldi,,

çiftçilikten ve rabbimiz müsade edrse eğer ilerdeki projelerden konuştuk iyi geldi iç-*-* iç-*-*

size derdimizi anlatamıyoz ne yapalım duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
en sonunda sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa yiyeceksiniz ya bakalım hayırlısı

bereket. link=topic=7169.msg553762#msg553762 date=1330802830' Alıntı:
Büyük motora gerek yok abi arabalar kolay saplanıyor kara 2 gündür 4 tane araba çekmiş babamlar tanesi 20 tlden 240 işe yarıyor kış bile olsa ;D
şerefli1 link=topic=7169.msg553866#msg553866 date=1330809567' Alıntı:
hayırlı geceler by fesat adam bende sabahtan bu yana öyleydim ama şimdi bladerimle telden konuştum biraz moralim düzeldi,,

çiftçilikten ve rabbimiz müsade edrse eğer ilerdeki projelerden konuştuk iyi geldi iç-*-* iç-*-*

size derdimizi anlatamıyoz ne yapalım duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
en sonunda sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa yiyeceksiniz ya bakalım hayırlısı
Fesat adam ne alaka hala ben çözemedim onu biliyon dimi muzaffer abey ;D