En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hebun021 link=topic=7169.msg556059#msg556059 date=1331019917' Alıntı:
kismet olursa bahar gelirse temel atariz ki bu gidisle zor gelir bu gun bile kar yagiyor tesis diyil yaw abi sende baya abartin 50 baslik ahir bakici evi ve sagim odasi fazla bisey diyil yani :)
sürü kontrol sistemi falan olucak dimi :)

ISSIZADAM link=topic=7169.msg556065#msg556065 date=1331020513' Alıntı:
sürü kontrol sistemi falan olucak dimi :)
yok valla abi okadarina imkanim yok bide birden fazla para baglamak istemiyorum kademe kademe yani boylece hem isimi daha cok severim hemde madi olarak fazla sikintida cekmem :)

hava oldukça kapalı yağmur havası yok ama rüzgar var biraz

omerfarukkoc link=topic=7169.msg556232#msg556232 date=1331038722' Alıntı:
as iyidir muzaffer sn nslsn?
iyi ne olsun okuldan geldim gelen kadarda bittim :D rampalardan çıkarken öldüm öldüm dirildim :D sıcak montta iyi ısıtıyor eve gelince gömleği zor çıkardım yapşmış ;D ;D
sende ne var ne yok okuldanmı takılıyorsun gene ? :D

S.a İyi Akşamlar.. Sabah başlayan kar yağışı ikindi vaktine kadar devam etti. Ama okullarda tatil olma filan yok maalesef. Toplam kar kalınlığı yer yer 1 metre oldu. Nasıl eriyecek bilmiyorum.

Dqn link=topic=7169.msg556370#msg556370 date=1331047971' Alıntı:
S.a İyi Akşamlar.. Sabah başlayan kar yağışı ikindi vaktine kadar devam etti. Ama okullarda tatil olma filan yok maalesef. Toplam kar kalınlığı yer yer 1 metre oldu. Nasıl eriyecek bilmiyorum.

a.s muhammet .

iyiki kar yağıyor bunada şükür
ya kar yerine kum yağsa ne olacak kar yağdığı gibi erir erimesinede bir güneşe bakıyor karın bağrına ateş düşşse bir hafta sürmez noo-*-s

şerefli1 link=topic=7169.msg556407#msg556407 date=1331050439' Alıntı:
a.s muhammet .

iyiki kar yağıyor bunada şükür
ya kar yerine kum yağsa ne olacak kar yağdığı gibi erir erimesinede bir güneşe bakıyor karın bağrına ateş düşşse bir hafta sürmez noo-*-s
Dün güneş vardı sadece yolları etitti ;D kum yağsada güzel olur tarlalar yumuşak yumuşak ;D