En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Emin Ünal link=topic=7169.msg641046#msg641046 date=1350810062' Alıntı:
S.a ahali,durumlar nasıl ? :)

hava kapalı şuan dışarıda yağmur yağıyo pek şiddetli değil ama akşama kadar böyle yağsa yeterli olur :)
bayramda belki ekeriz yerleri

enter link=topic=7169.msg641047#msg641047 date=1350811049' Alıntı:
hava kapalı şuan dışarıda yağmur yağıyo pek şiddetli değil ama akşama kadar böyle yağsa yeterli olur :)
bayramda belki ekeriz yerleri
Bizim burada hava açık.Dün patates ektik,gece geç saatlerde harmana fıstık taşıdım.Ruh gibi oturuyorum şimdi :D

S.A Ahali İyi Geceler...
20 Ekim Tarihinde Saat 01:00 Gibi Memleketime Geldim...
Sabahleyin, Yani Dün Garaja Geçtim Baktım Traktörler 2 Hafta Önce Bıraktığım Gibi Aynı Yerlerinde Duruyo :D
Dün Ve Bugün Olmak Üzere 2 Gündür Gelecek Seneki Fasulye Yerlerine Çizel Çekiyordum...
Yarın Pancar Hasatı Var, Arkasından Oraya Çizel Çekimi Ve Ekim İŞlemi Olucak...

Daha Sonra İse Gelicek Seneki Ayçiçek Yerlerine Çizel Çekicem...
180 Dönüm Bi İcara Pancar Ekmesi İÇin Birisine Tarla Vermiştik, Daha Pancar Hasatını Yapmamış... Ben Gitmeden De Oranın Sürüm İşlemi Olmaz Gibime Geliyo... Yani Saim ' in Yazdığına Verdiğim Cevaptaki NH TL100A (5 12' ALPLER PULLUKLA ../Veya\.. ÖZDUMAN 11 ' Lİ ÇİZELLE) PANCAR YERİ İP GİBİ NADASINDA [2012]' Konu Başlıklı Konuyu Göremeyebilirsiniz :)

s.a ağalar. cuma gecesi saat 21.00 gibi memlekete döndüm çok şükür. dedim bi internete bakayım durumlar nasıl :)
fakat modem bi türlü çalışmıyo. meğersem yıldırım birazcık etki yapmış :) 80 kağıda kablosuz bitane aldım az önce :D
ara ara tarla sürüyoru akşamdan akşama arada yağmur yağıyor. 40 dönüm kadar biyer sürdüm yatıp duruyoruz. bugün 3 ton 20-20 gübre aldık.
sizler nasılsınız :S

sa arkadaşlar
uzunköprüde aralıklı yağış sürüyor fakat 18 km ötedeki bizim köyde az bir yağış varmış gidince göreceğiz bakalım ne kadar yağmış

rocky link=topic=7169.msg641570#msg641570 date=1351010696' Alıntı:
s.a ağalar. cuma gecesi saat 21.00 gibi memlekete döndüm çok şükür. dedim bi internete bakayım durumlar nasıl :)
fakat modem bi türlü çalışmıyo. meğersem yıldırım birazcık etki yapmış :) 80 kağıda kablosuz bitane aldım az önce :D
ara ara tarla sürüyoru akşamdan akşama arada yağmur yağıyor. 40 dönüm kadar biyer sürdüm yatıp duruyoruz. bugün 3 ton 20-20 gübre aldık.

kolay gelsin fatih modem için geçmiş olsun bizim yan komşuya yıldırım düşmüştü evde ne elektronik eşya varsa mefta :(

rocky link=topic=7169.msg641570#msg641570 date=1351010696' Alıntı:

Geçmiş olsun Fatih o yıldırımlar sağolsun benim odada küçük bi modem mezarlığı oldu 4 leşi var yıldırımın :D

anayurtlu link=topic=7169.msg641698#msg641698 date=1351022796' Alıntı:
Geçmiş olsun Fatih o yıldırımlar sağolsun benim odada küçük bi modem mezarlığı oldu 4 leşi var yıldırımın :D
şimşek çakarken pc açık olsa sorun olurmu

enter link=topic=7169.msg641573#msg641573 date=1351011206' Alıntı:
sa arkadaşlar
uzunköprüde aralıklı yağış sürüyor fakat 18 km ötedeki bizim köyde az bir yağış varmış gidince göreceğiz bakalım ne kadar yağmış

kolay gelsin fatih modem için geçmiş olsun bizim yan komşuya yıldırım düşmüştü evde ne elektronik eşya varsa mefta :(
sağolasın umut
anayurtlu link=topic=7169.msg641698#msg641698 date=1351022796' Alıntı:
:D başın sağolsun barış. busefer mevlüt okutçam ben modem e :D

anayurtlu link=topic=7169.msg641723#msg641723 date=1351023807' Alıntı:
boşver şimdi kim uğraşcak yok sigorta masrafı yok yatak masrafı falan... düzelmezse bi dereye gıdalayıveririm :D
sen anlarsın o işlerde az buçuk :) kobay olarak kullan sonra bakarsın çağdışı bi modem icat etmiş olursun :D

s.a. herkesin bayramı mübarek olsun , köye gittim toprağı kazdım ,trakyayı sel aldı ama köyde toprağa 2 parmak anca işlemiş kısmet artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg641963#msg641963 date=1351181250' Alıntı:
S.A Ahali Hayırlı Akşamlar Hayırlı Bayramlar :)
Kurban İşini Daha Bitiremediniz Mi Kimse Yok Buralarda :)

bitmiştir ama herkes misafirlikte heralde

herkese hayırlı bayramlar bende daha yeni eve girdim hayvanlara ot dağıttık kurban kesme derken amma yoruldum valla herkes te benim gibi yorulmuştur eminim,,