En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

s.a millet herkezin kurban bayramı mübarek olsun allah herkezin kurbanını kabul etsin

enter link=topic=7169.msg642151#msg642151 date=1351272306' Alıntı:
a.s. s.a. nasılsınız arkadaşlar bayram nasıl geçiyor....
a.s umut ve s.a
bayram dün bitti bizde :) bugün öğlene kadar 20 dönüm yer sürdüm seri 2 ile çok hızlı ve güzel oluyormuş. :D sonra yatış :)
sizlerde ne var ne yok. kimse yok bu aralar. :S

Herkesin kurban bayramını en içten dileklerim kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı allahtan niyaz ederim

samsunbafra link=topic=7169.msg642198#msg642198 date=1351282394' Alıntı:
Herkesin kurban bayramını en içten dileklerim kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı allahtan niyaz ederim
cümlemizin ayhan abi. seninde bayramın mübarek olsun. pek takılmıyosun artık hoşgeldin tekrar anlş-*s :D

S.A Ahali 3-4 Gündür Sürüm-Hazırlama-Ekim İşlerindeydik, Bugün de Sulamaya Başladık... Yakın Zamanda Paylaşımlara Başlayacağım ;)

evet fatih dedğn doğğru yazın pek fırsat olmuyor...artık bundan sonra bakacağız inşallah. :)

hayırlı akşamlar , herkes işlere koyulmuş kolay gelsin, bizde yağmuru bekliyoz , karşı komşunun tohumları depodan römorka yüklettik , 90 80 var kendisinde yanaşmak için ben kullandım vites geçişleri biraz serti ama güzel traktör...

S.A arkadaşlar.Nasılsınız.İnternete girme olanağım yoktu memlekette.Geçmiş bayramınız mübarek olsun.Allah kabul etsin, tekrarını göstermeyi nasip etsin.İyi akşamlar...