En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.A Ahali, Hayırlı Günler :)
Sivas ' ta Çok Güzel Kar Yağıyor Sabahtan Beri... Tam Kar da Nadas Edilecek Hava Var ;D

S.a ahali son darbeyi vurmaya geldim ;D Fatih yorumlara baktım açığını yakaladım kaçışın yok ;D Tokmakcı Çağrı napıyım şimdi bunu ;)

anayurtlu link=topic=7169.msg666962#msg666962 date=1355756158' Alıntı:
S.a ahali son darbeyi vurmaya geldim ;D Fatih yorumlara baktım açığını yakaladım kaçışın yok ;D Tokmakcı Çağrı napıyım şimdi bunu ;)
a.s bilader son darbeyi hak etti sen yokken daha neler neler yaptı phantomu patlıcan moruna boyamış bi de konu açmış gereken şekilde imha ettik konuyu :D şimdi ne cinlik yapıyodur allah bilir kıllanmaya başladım epeydir ses soluk yok :D

Çağrı link=topic=7169.msg666964#msg666964 date=1355756283' Alıntı:
a.s bilader son darbeyi hak etti sen yokken daha neler neler yaptı phantomu patlıcan moruna boyamış bi de konu açmış gereken şekilde imha ettik konuyu :D şimdi ne cinlik yapıyodur allah bilir kıllanmaya başladım epeydir ses soluk yok :D
Hacı abi bu bize ne diyodu trollere bakmadım hiç diyodu demi. ama bi yorumunda yakaladım tokmakcıya sarışına nasıl bakıyodun dedi buda demek oluyo ki fatih onları gözüne kestirmiş ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg666968#msg666968 date=1355756578' Alıntı:
Hacı abi bu bize ne diyodu trollere bakmadım hiç diyodu demi. ama bi yorumunda yakaladım tokmakcıya sarışına nasıl bakıyodun dedi buda demek oluyo ki fatih onları gözüne kestirmiş ;D
yapar az çakal değil o ama baskıyı yiyince çözülüyo :D

rocky link=topic=7169.msg666891#msg666891 date=1355747839' Alıntı:
:D:D kullanıcam ben sana. sarışını görünce ağznın suyu kan benmiydim lan :Dçelmeyelim zihinleri lütfen :D

İşte la yorum burda ;D ben bişey demiyorum tokmakcıya havale ediyorum ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg666971#msg666971 date=1355756757' Alıntı:
İşte la yorum burda ;D ben bişey demiyorum tokmakcıya havale ediyorum ;D
tokmakcı diyodu fatih akşama artık ya neti kapattıracak ya da beni banlayın diye yalvaracak diye bakalım akşam görecez :D ama hazırlıklı olun bilader bu fatih akşama kadar hazırlık yapmıştır öğleden sonra hiç sesi soluğu çıkmadı :D

sizin ben cebecinizide... :D gittiğimizden gitmediğimiz daha iyidi len :D barış ben tokmakçıya bakıyodum o ara. one layn deyinc bende direk tokmakcıya yöneldim kimseyi gördüğüm yok başka. sadece bi sarartı vardı dönüp baktığımda okadar :D

s.a ahali çankırda müthiş kar var şöyle 5-6 ggün daha aynı şiddetinde dewam ederse okullar tatil olur :D zehir gibiyim

Arkadaşlar farkında mısınız? Bir iki gündür Sahibinden ve Arabam satış sitelerinden traktör fiyatlarına bakıyorum fiyatlarda belirgin bir artış var.

İkinci el traktörlerin fiyatları bu bahar çok artabilir tedbirli olun. Alacak ve satacak arkadaşlar mutlaka piyasa araştırması yapsınlar.

rocky link=topic=7169.msg666980#msg666980 date=1355757593' Alıntı:
sizin ben cebecinizide... :D gittiğimizden gitmediğimiz daha iyidi len :D barış ben tokmakçıya bakıyodum o ara. one layn deyinc bende direk tokmakcıya yöneldim kimseyi gördüğüm yok başka. sadece bi sarartı vardı dönüp baktığımda okadar :D
;D bilader tokmakcı sana da bulaştırdı bu kulak işini :D az bişey demeye kalmadan hemen bitiyonuz o konuda :)

fatih oğlum senle uğraşırımda başka işlerim var , hissediyorum arkamdan konuşduğunun geliyorum doğru çıkıyor :D :D

ENES4422 link=topic=7169.msg666982#msg666982 date=1355757705' Alıntı:
Arkadaşlar farkında mısınız? Bir iki gündür Sahibinden ve Arabam satış sitelerinden traktör fiyatlarına bakıyorum fiyatlarda belirgin bir artış var.

İkinci el traktörlerin fiyatları bu bahar çok artabilir tedbirli olun. Alacak ve satacak arkadaşlar mutlaka piyasa araştırması yapsınlar.
:S hadi hayırlısı..
Çağrı link=topic=7169.msg666983#msg666983 date=1355757775' Alıntı:
;D bilader tokmakcı sana da bulaştırdı bu kulak işini :D az bişey demeye kalmadan hemen bitiyonuz o konuda :)
o tokmakcının ben taa... :D
Tokmakcı link=topic=7169.msg666985#msg666985 date=1355757951' Alıntı:
fatih oğlum senle uğraşırımda başka işlerim var , hissediyorum arkamdan konuşduğunun geliyorum doğru çıkıyor :D :D
:) uğraşma bilader benimde var. dünya kadar ödev var. bu akşam sarmayın sakn. :)

rocky link=topic=7169.msg666980#msg666980 date=1355757593' Alıntı:
Bilader; sana dedik takıl bana, uyma şeytanlara diye.:) Hep o Aliağaoğlu ve Uzellerden ötürü, hep onlardan ötürü bu işler başına geldi.

nailyetek link=topic=7169.msg667001#msg667001 date=1355760360' Alıntı:
Bilader; sana dedik takıl bana, uyma şeytanlara diye.:) Hep o Aliağaoğlu ve Uzellerden ötürü, hep onlardan ötürü bu işler başına geldi.
sorma be abi.hep bu fırlamalar yaptı oyuna getirmeye çalışıyolar beni :D

rocky link=topic=7169.msg667006#msg667006 date=1355761532' Alıntı:
sorma be abi.hep bu fırlamalar yaptı oyuna getirmeye çalışıyolar beni :D
di-9RVZ.jpg
:D :D