En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

KamilAydın link=topic=7169.msg698180#msg698180 date=1360107410' Alıntı:
Hayırlı Geceler Ben Çıkıyorum Artık Yarın Bi Yeşili Kontrol Etmeye Gidicem Sonra Yine Burdayım :)
tamam sanada hayırlı geceler...:)

herkese iyi günler ufff yukarıda son iletimin saatine bakın 01:36 ben nezaman uyudum peki herhalde bilgisayarın başında uyumuşum :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg698252#msg698252 date=1360142619' Alıntı:
herkese iyi günler ufff yukarıda son iletimin saatine bakın 01:36 ben nezaman uyudum peki herhalde bilgisayarın başında uyumuşum :)
Ben Daha Şimdi Kalktım Geceden Sözün Var Çay Sölücektin :D

S.A iyi akşamlar uzun bi aradan sonra uğrayayım dedim.
işten güçten vakit olmuyor işi bıraktım pazartesi öle bi boşluğum oluştu
bugun abimi askere gönderdk :(
eğlenceden
Gh6bQ.jpg

t5SJg.jpg

buda bugun götürürken
PFClK.jpg

fetullah aksu link=topic=7169.msg698611#msg698611 date=1360184290' Alıntı:
Eğer tkdk nin %65 hibe desteğinden bi sakatlık çıkmazsa t 5060 için anlaştık bayi ile.
[

şu tkdk işini biraz açıklarmısınız fetullah bey

Ağır Abi link=topic=7169.msg698624#msg698624 date=1360185122' Alıntı:
şu tkdk işini biraz açıklarmısınız fetullah bey
Tarımsal kalkınmayı destekleme kurumu oluyor ve bütçesi direk avrupa birliğinden geliyor.Bazı seçilmiş illerde yapılacak projelere %65 gibi ciddi bi rakamı projenin onaylanmasından sonra hibe ediyor.Buna traktör her türlü ekipman yeni işletme inşaatı da dahil.Kendi internet sitesi de var ayrıntılar ve desteklenen iller orada görünüyor.

TKDK ilk görünüşte kolay alınabilecek bir destek gibi görünsede başvurularda hiç yoktan çıkarılan formalite evraklar beni kaç kez kapıdan geri döndürmüştü sanki adamlar umut verip sonrada hayalleri çökerten bir kurum gibi gelmişti bana yarın bende uğrayacam inşllah bu kez ayırlı birşeyler olur..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg698642#msg698642 date=1360186429' Alıntı:
TKDK ilk görünüşte kolay alınabilecek bir destek gibi görünsede başvurularda hiç yoktan çıkarılan formalite evraklar beni kaç kez kapıdan geri döndürmüştü sanki adamlar umut verip sonrada hayalleri çökerten bir kurum gibi gelmişti bana yarın bende uğrayacam inşllah bu kez ayırlı birşeyler olur..
Uğraşmakta fayda var neticede kaybedilecek bi durum yok.Geçen bizim ilçeye sırf bu konuda konferans vermek için yetkilileri geldi bu yıl sonmuş.Dahada kullanılmazsa para ab ye geri gidecekmiş.Hatta vatandaşın daha rahat kullanbilmesi için bankalarla bile anlaşmışlar.Neticede %65 az bi rakam değil.

fetullah aksu link=topic=7169.msg698644#msg698644 date=1360186616' Alıntı:
Uğraşmakta fayda var neticede kaybedilecek bi durum yok.Geçen bizim ilçeye sırf bu konuda konferans vermek için yetkilileri geldi bu yıl sonmuş.Dahada kullanılmazsa para ab ye geri gidecekmiş.Hatta vatandaşın daha rahat kullanbilmesi için bankalarla bile anlaşmışlar.Neticede %65 az bi rakam değil.
peki herkese veriliyor mu bu hibe biraz detaya girseniz abi :)