En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg701951#msg701951 date=1360784529' Alıntı:
tumoya yaptıgın yalıtım ı kendınede yapaydın :D
Hakkaten biz ne sapalaçmışız ;D motorlara baktığımız gibi kendimize baksak hastalık yüzü görmeyiz ;D

rocky link=topic=7169.msg701952#msg701952 date=1360784607' Alıntı:
:D kapımdaki maviye bakınca dedemin askerlik anıları geliyo. Çakı gibiymiş :D

Dedenle kapıdakini karşılaştırma la zuha-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg701966#msg701966 date=1360785305' Alıntı:
Hakkaten biz ne sapalaçmışız ;D motorlara baktığımız gibi kendimize baksak hastalık yüzü görmeyiz ;D

Dedenle kapıdakini karşılaştırma la zuha-*-s
doğru kapımdaki mf değil ki rahmetli olsun :D
ertac sahın link=topic=7169.msg701965#msg701965 date=1360785229' Alıntı:
ısın gucun traş :D
:D subay mı olsun asker mi :S :D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg701970#msg701970 date=1360785498' Alıntı:
cem yılmaz olmasın bize fatih yetiyor....:)
keyfim yok abi bide akşam hasta hasta halı saha vardı bacaklar et kesmiş bide bugün yem taşı falan derken acilliğim neredeyse :)
ertac sahın link=topic=7169.msg701972#msg701972 date=1360785580' Alıntı:
yahu rocky :D :D

barıs son durum ne tumocan garajda duracak galıba bı kac yıl daha :(
:D

ertac sahın link=topic=7169.msg701972#msg701972 date=1360785580' Alıntı:
yahu rocky :D :D

barıs son durum ne tumocan garajda duracak galıba bı kac yıl daha :(
dursun işte ürkütmeyelim şimdi :D

rocky link=topic=7169.msg701977#msg701977 date=1360785736' Alıntı:
keyfim yok abi bide akşam hasta hasta halı saha vardı bacaklar et kesmiş bide bugün yem taşı falan derken acilliğim neredeyse :):D
hastaneye git la serum takıyolar güzel oluyo tavsiye ederim yarın yine gidecem :D

anayurtlu link=topic=7169.msg701980#msg701980 date=1360785801' Alıntı:
dursun işte ürkütmeyelim şimdi :D
hastaneye git la serum takıyolar güzel oluyo tavsiye ederim yarın yine gidecem :D
iğne olmayalı 6 seneyi geçiyor :D en son olduğumda çok nefret etmiştim kemiğime değince. var gerisini sen düşün neden gitmediğimi :D

rocky link=topic=7169.msg701984#msg701984 date=1360785952' Alıntı:
iğne olmayalı 6 seneyi geçiyor :D en son olduğumda çok nefret etmiştim kemiğime değince. var gerisini sen düşün neden gitmediğimi :D
şimdiye kadar hiç serum falan takılmamıştı son 6 ayda 3 4 serum yedim geçmiş yılların acısını çıkarıyolar ama güzel oluyo la içine mikrobu kırması için azzcık alköll atsalar deyme keyfimize ;D ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg701988#msg701988 date=1360786057' Alıntı:
şimdiye kadar hiç serum falan takılmamıştı son 6 ayda 3 4 serum yedim geçmiş yılların acısını çıkarıyolar ama güzel oluyo la içine mikrobu kırması için azzcık alköll atsalar deyme keyfimize ;D ;D
ucunda iğne olursa imkanı yok :D Başımdan geçen bi olayı anlatam sana :D
Lise sonda iken mide bulantısı oluyodu sık sık yemekten falan kesildim artık baktım olmuyo iyi hissetiğim bi gün doktora gittim. ( zannedersem şehir şebekesi sularındanmış ) herneyse kadın yatırdı karnıma falan bastırdı acıdımı acımadımı derken muayne bitti kaldırdı bide tansiyonuna bakalım dedi biri 8 biri 5 miş ama hangisi hangisi bilemedim şimdi. Birbirlerine bakıp bana baktılar kadın kendini nasıl hissediyorsun dedi bende iyiyim herzamanki olduğum gibi dedim, güldü sen nasıl ayakta duruyon diye :D bi kağıt yazdı çizdi git bunları yaptır tekrar gel dedi. Bende sevinçli sevnçli giderken kağıda bi baktım kan tahlili man tahlili yazıyo kağıdı buruşturup doğru kula :D İğne olmasaydı ucunda giderdim ama... :D

rocky link=topic=7169.msg701992#msg701992 date=1360786438' Alıntı:
Lise sonda iken mide bulantısı oluyodu sık sık yemekten falan kesildim artık baktım olmuyo iyi hissetiğim bi gün doktora gittim. ( zannedersem şehir şebekesi sularındanmış ) herneyse kadın yatırdı karnıma falan bastırdı acıdımı acımadımı derken muayne bitti kaldırdı bide tansiyonuna bakalım dedi biri 8 biri 5 miş ama hangisi hangisi bilemedim şimdi. Birbirlerine bakıp bana baktılar kadın kendini nasıl hissediyorsun dedi bende iyiyim herzamanki olduğum gibi dedim, güldü sen nasıl ayakta duruyon diye :D bi kağıt yazdı çizdi git bunları yaptır tekrar gel dedi. Bende sevinçli sevnçli giderken kağıda bi baktım kan tahlili man tahlili yazıyo kağıdı buruşturup doğru kula :D İğne olmasaydı ucunda giderdim ama... :D

La ne sapalaç bi bebeymişsin az daha pammık tıkayıp yolcu edeceklermiş sen hala iğne olmam diyon :D Bu yaz ameliyat olduğumda doktor ameliyat olcan dedi ameliyat haneye girdik bayıltacaklar hemşireye ver gazı ver ver deyince bi gülme tuttu :D bide serum takarken benim gibi birinin elinde damarı bulamadılar delik deşik etti hain hemşire ;) ver ben takıyım dedim yok iş inata bindi ben takacam diyodu. bide gece yarısı ve sabahın köründe her geldiklerinde iğne yaptılar ya La elek gibi deldiler hıaaaa....... go.... ;D sonuç olarak iğneden korkmam ama dişçi de iğne yaparlarken kütür kütür bi ses geliyo o kötü oluyo :D

rocky link=topic=7169.msg701992#msg701992 date=1360786438' Alıntı:
ondan sonra da rocky dıye nıck koyarsın ıste :D

anayurtlu link=topic=7169.msg701996#msg701996 date=1360787096' Alıntı:
La ne sapalaç bi bebeymişsin az daha pammık tıkayıp yolcu edeceklermiş sen hala iğne olmam diyon :D Bu yaz ameliyat olduğumda doktor ameliyat olcan dedi ameliyat haneye girdik bayıltacaklar hemşireye ver gazı ver ver deyince bi gülme tuttu :D bide serum takarken benim gibi birinin elinde damarı bulamadılar delik deşik etti hain hemşire ;) ver ben takıyım dedim yok iş inata bindi ben takacam diyodu. bide gece yarısı ve sabahın köründe her geldiklerinde iğne yaptılar ya La elek gibi deldiler hıaaaa....... go.... ;D sonuç olarak iğneden korkmam ama dişçi de iğne yaparlarken kütür kütür bi ses geliyo o kötü oluyo :D
la benimki korku değil içim gıcıklanıyo. ilkokul sonda bi hemşire beceremedi zayıf olduğuma kemiğime dokundu herhel içim bi acayip oldu :D o günden beri iğne deyince içim bi acayip oluyo öyle :D
ertac sahın link=topic=7169.msg701997#msg701997 date=1360787113' Alıntı:
ondan sonra da rocky dıye nıck koyarsın ıste :D
;D çüçükkene rahmetli kardeşimle çok izlerdik. o cekicen ciydi ben rocky ci :D bulamadım ya bi nick :D o akşam bide o filmi izlemeninde etkisiyle rocky yaptım oldu bitti :D
anayurtlu link=topic=7169.msg701998#msg701998 date=1360787174' Alıntı:
bilader taş ocağını Fatihin üstüne yıktın resmen zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
:D ateş olsa ucunu yakar :D
ertac sahın link=topic=7169.msg702006#msg702006 date=1360787665' Alıntı:
Masummuş. Hadi ordan :D

adam ne yapsın bende korkuyom iğneden hele bide kalçadan derlerse hayatta olmaz ölüm gelsin iğne gelmesin yaşasın iğnesiz hayat...:)

ertac sahın link=topic=7169.msg702017#msg702017 date=1360788219' Alıntı:
harbı dıyom la
?
Bilsemde demem sana am bilmiyorum :D
YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg702018#msg702018 date=1360788286' Alıntı:
adam ne yapsın bende korkuyom iğneden hele bide kalçadan derlerse hayatta olmaz ölüm gelsin iğne gelmesin yaşasın iğnesiz hayat...:)
illede damardan olması şart değil ya be abi :D