En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg710046#msg710046 date=1361979425' Alıntı:
sagolasın okan mıllet nerede ?
abi demin fatiih çevrim içi görünüyodu ama şimdi çevrimdışı bilmiyom çok sessiz burası bugün millet birazdan akmaya başlar buraya... :D
dışarda hava kapandı akşam yağmur yağacak heralde...

S.a hayırlı akşamlar, sabah Özelidare araçları köy yoluna malzeme çekmeye geldiler, onlara yol gösterelim derken, buzağı küpecisi geldi,seyyar bakkal geldi, o gitti özelidareciler yemeğe gelirken Aile hekimi geldi, yemek sonrası yol üzerinde çay servisi yaptım, eve geldim hayvanlara baktık, gece hayvanlara vermek için balya ayarladım, tam eve girdim, amcam geldi ineğine iğne vurulacakmış, o işide halledip nihayet nete kavuştum.:)

tavaslı_okan link=topic=7169.msg710067#msg710067 date=1361981937' Alıntı:
:S :S :S :S :S :S
:)
Cihan_özece link=topic=7169.msg710069#msg710069 date=1361981962' Alıntı:
bugünlerde elimde bi ban yetkisi olsa banlayacağım kişi bellidir.
bu arada s.a.
:) a.s abi :) Çıkıyorum ozaman ben :D
nailyetek link=topic=7169.msg710070#msg710070 date=1361982020' Alıntı:
S.a hayırlı akşamlar, sabah Özelidare araçları köy yoluna malzeme çekmeye geldiler, onlara yol gösterelim derken, buzağı küpecisi geldi,seyyar bakkal geldi, o gitti özelidareciler yemeğe gelirken Aile hekimi geldi, yemek sonrası yol üzerinde çay servisi yaptım, eve geldim hayvanlara , gece hayvanlara vermek için balya ayarladım, tam eve girdim, amcam geldi ineğine iğne vurulacakmış, o işide halledip nihayet nete kavuştum.:)
:D ;D Sanırsam daha yeni oturdun abi. :D Hadi geçmiş olsun :)

bu arada s.a.

A.slm hafız özelden kullanıcı adımı ve şifremi yolluyorum ;)

bu arada s.a.
a.s kimi banlıyacan cihan abi???
S.a hayırlı akşamlar, sabah Özelidare araçları köy yoluna malzeme çekmeye geldiler, onlara yol gösterelim derken, buzağı küpecisi geldi,seyyar bakkal geldi, o gitti özelidareciler yemeğe gelirken Aile hekimi geldi, yemek sonrası yol üzerinde çay servisi yaptım, eve geldim hayvanlara baktık, gece hayvanlara vermek için balya ayarladım, tam eve girdim, amcam geldi ineğine iğne vurulacakmış, o işide halledip nihayet nete kavuştum.:)
nail muhtar çalışıyor :D :D abi baya yoğunmuşsun...

a.s. abi.bide insan olmadığından şikayet edersin.insanın bol olduğu yerlerden daha hareketli senin orası :D

Genel cevap vereyim; keşke biraz kalabalık olsak, insanların olmadığı yerde bu kadar kişiye hizmet etmek biraz gerdiriyor insanı.:)
Yeni gelenler a.selam.

nailyetek link=topic=7169.msg710083#msg710083 date=1361982620' Alıntı:
ÖmerFaruk un konuda kaç resim var ki, konuya bakmaya korkuyorum:) pc kapanıyor yaw
Abi 32 Fotograf Var da Sitede Mi Yoksa İmageshack ' ta Mı Bir Sorun Var Bilmiyorum...
Resimlerin Boyutlarını Da Düşürdüm Ama...
Konuyu Açarken Yine de Site Connection Problems Verdi 10 ' ar Tane Attım Sırayla :)

omerfarukkoc link=topic=7169.msg710092#msg710092 date=1361983111' Alıntı:
Abi 32 Fotograf Var da Sitede Mi Yoksa İmageshack ' ta Mı Bir Sorun Var Bilmiyorum...
Resimlerin Boyutlarını Da Düşürdüm Ama...
Konuyu Açarken Yine de Site Connection Problems Verdi 10 ' ar Tane Attım Sırayla :)
Benim pc nin ekran kartı yetersiz geliyor, Windows 7 kurduğumuzdan bu tarafa çözünürlüğü yüksek video veya resim açınca hata veriyor, Rem de yetersizmiş.:) Her ikisini 150 TL ye değiştirelim dediler, vaktim olsa götürcem tamire.