En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

haa anladım tmm bea ;) umut o zmn sana kolay gelsin :D zor oluyormu hazırlamak_? ;)

nh link=topic=7169.msg215513#msg215513 date=1253263496' Alıntı:
haa anladım tmm bea ;) umut o zmn sana kolay gelsin :D zor oluyormu hazırlamak_? ;)

oluyor abi ama idare ediyorum koskoca yaz tatilinde 40 dölüm yer yaptık daha dün bitti

abi herşeyi insan gücüne dayanıyor

römorkla eve getiriyoruz abi inanırmısın tek tek soyuyoruz yan hepsi tek tek elden geçiyor

sonra toğumunuda gözerden geçirip -gözer yani elekten- isteyen hayvanılarına yarma yaptırıyor isteyen satıyor yem sanayinde kullanılıyor

nh link=topic=7169.msg215535#msg215535 date=1253265306' Alıntı:
işiniz zor o zmn ;) başka bişe ekmiyonuzmu?

birde buğday ekiyorduk ama bu sene onu pek ekmeye niyetli değiliz başka alternatif tarım ürünlerini deneyeceğiz ekersekte kendimize un yaptırmalık kadar olur

nh link=topic=7169.msg215536#msg215536 date=1253265395' Alıntı:
Fiyatları bari pahalı olsa :) o kada emeğe karşılık ;)

abi fiyat hiç belli olmuyor birsene 50 kuruş bir sene 1 lira birsene bakmışın 3 lira bu sene 3 ile başladı 2 ye düştü bakalım fiyatlan ne oacak

enter link=topic=7169.msg215538#msg215538 date=1253265514' Alıntı:
birde buğday ekiyorduk ama bu sene onu pek ekmeye niyetli değiliz başka alternatif tarım ürünlerini deneyeceğiz ekersekte kendimize un yaptırmalık olur
anladım bence Mısır ekmeyi deneyin ;)

enter link=topic=7169.msg215539#msg215539 date=1253265590' Alıntı:
abi fiyat hiç belli olmuyor birsene 50 kuruş bir sene 1 lira birsene bakmışın 3 lira bu sene 3 ile başladı 2 ye düştü bakalım fiyatlan ne oacak
anladım :) ama iş hep insan güçüyle oluyorsa bayahı zor ;)

nh link=topic=7169.msg215541#msg215541 date=1253265661' Alıntı:
anladım :) ama iş hep insan güçüyle oluyorsa bayahı zor ;)

abi zor mor ama yine o kazandırıyor abi mısırı pek denemiyoruz birtek bostanlara yimelip pişirmelik ekiyor onuda elle toplayıp kopanındanda elle ayıklıyoruz çok tarlası olanlar zaten gündöndü -ay çiçeği- ekiyor süpürge pek uğraşılacak gibi bir şey değil çok ekemiyosun ve birede toz derdi var bir toz çıkıyor inanmazsın birde kaşındırıyor

hıım walla gundondu orlarda çok die biliyorum sizde deneyin belki ii olur en azından bundna zahmetsizdir bence ama yinede iisini siz bilirsiniz ;)

nh link=topic=7169.msg215549#msg215549 date=1253268135' Alıntı:
hıım walla gundondu orlarda çok die biliyorum sizde deneyin belki ii olur en azından bundna zahmetsizdir bence ama yinede iisini siz bilirsiniz ;)

önerin için saol semih abi ama biz alışmışız abi böyle 3-4 lira yaptımı civar köydeki çitfçiler hemen 30-40 dölüm ekiyorlar içindende çıkamıyorlar abi kolay iş değil ve birden çok ekiyorlar birde kaşıntısı üstüne kar kalıyor birkere ektik pişmen olduk hatır hatır kaşıdık diyenleri çok duydum

sezonluk iş bu abi martın or talarında ekiliyor 5 -6 ayda temiz aynı mısır gibi zaten semih abi ilk çıkışı tıpa tıp mısır gibi iyi bilmeyen biri mısırla karıştırır fotoğraf çekmeyi ve sizlerle paylaşmayı çok istiyorum ama malesef olmuyorabi foto makinası yokk işallah ilerleyen yıllarda alırsam sizlere paylaşırım süpürge resimlerini