En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

geçen gün traktörcüler sitesine gitmiştim same explorer III ler çok hoşuma gitti yeni erkuntlarda güzel duruyordu ama en çok aklımda kalan same ve direk gelen masseylerdi çok hoş duruyorlardı :)

Bilmem ki :D iki üç konu açtım ben onalara yorum yapanda yok o neysede öyle öncesi gibi iki akşamdir kimse başka bişeyde yazmıyo yaw :p :D
nforcer link=topic=7169.msg222050#msg222050 date=1255630729' Alıntı:
kuzuların sessizliği olabilir :D

incesu85 link=topic=7169.msg221285#msg221285 date=1255259472' Alıntı:
nasıl oldu bu iş tarladamı yoksa yolda mı oldu. birde resmini yüklesen bizde görsek kırıklığı
valla sinirden foto çekmek aklıma gelmedi yolda kırdım 50 km hızla gidiodum traktör hopladı pulluk çat yerde 2 yerden bölünmüş allahtan toprak yoldu biçağın tekere girmesine 10 cm kala durmuş asfaltta olsak tuz buz :)

arkadaşlar bide amcamlarla işleri ayırdık bu ara işler çoq pek siteye giremiorum kusura baqmayın

sıra dereden çıkarmaya geldi ee elle çıkmaz onlar mecbur o ağaçları motorla çekecekmer

bağlamışlar bizim entere koca ağacı

babam çekerken önü kalkıyormuş motorun hemde bayağı öndede ağırlık yok zaten