En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bizim enterin önüne 285 s yi takmışlar önü kalkmasın bide yardımcı olsun diye

258 birden istop etmiş o istop edince bizim enter şağlanmış hemde baya sağlanmış babam debreja basınca birden yere düşmüş

allah düşmanının başına vermesin insanda kafa kalmıyor bi ses çıkıyor pancar motorundan beter

Arkadaşlar geçen de uyarıda bulundum bazı kişilere flood yasaktır.Bu rekor işini bu kadar abartmayalım.Lütfen daha dikkatli olalım...

arkadaşlar tamam rekor felan işin espirisi ama forum düzenini bozacak şekilde flood olmasın lütfen...

arkadşlar umut yaptığı hatanın farkında değildi ona hatasını söyledim bi dahada yapmayacak sizde üstüne gitmeyin...

cubuklu06 link=topic=7169.msg223567#msg223567 date=1256232374' Alıntı:
arkadşlar umut yaptığı hatanın farkında değildi ona hatasını söyledim bi dahada yapmayacak sizde üstüne gitmeyin...
Konunun SAyfa uzaması İçin Yapmıştr bazen bizde yapıoruz burda fln ;) AKlımıza geldiği ii oldu umutunda haberi yoktur ondan öyle oldu ;)

arkadaşlar öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum
bir konuyu birden fazla mesajla anlattığım yani flod yaptığım için tüm site yöneticilerinden ve sizlerden özür dilerim flodun ne olduğunu bilmiyordum taki bu güne çubuklu nickli üyemiz beni uyarana kadar birdaha asla böyle birşey olmayacağına garanti veriyorum sizlerden beni bağışlamanızı bekliyorum çünki böyle birşeyin suç olduğunu bilmiyordum

yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkürler

arkadaşlar şuç olduğunu hakkaten bilmiyordum bu güne kadarda uyarılmadığım için farkına varmadım ve flod yapmaya devam ettim

Rica Ederis ŞEkerim ;) ben biliyordum flodun yasak oldugunu da topic meselesi die hiç öle aklıma gelmemişti :D neyse artık yapmazsın olur :D sen hikayelere devam et :)
enter link=topic=7169.msg223573#msg223573 date=1256232812' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum
bir konuyu birden fazla mesajla anlattığım yani flod yaptığım için tüm site yöneticilerinden ve sizlerden özür dilerim flodun ne olduğunu bilmiyordum taki bu güne çubuklu nickli üyemiz beni uyarana kadar birdaha asla böyle birşey olmayacağına garanti veriyorum sizlerden beni bağışlamanızı bekliyorum çünki böyle birşeyin suç olduğunu bilmiyordum

yazdıklarımı okuduğunuz için teşekkürler