En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kubilay07 link=topic=7169.msg858707#msg858707 date=1394041716' Alıntı:
paketleyip kargoya vereyim diyecemde bilader en son kargoladığım 1 ay sonra yerini buldu ondan korkuyom :D

a.selam
kubilay abi sen yolla gelsin tam nadaslıktı aslında bugün okuldan sonra bahçeyi belledim tam tavındaydı

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg858724#msg858724 date=1394042411' Alıntı:
a.s hacı durumlar iyi desene ..bereket yağıyor :)
Çok şükür hacı, avluda ki çeşme dinmek üzere, şebeke suyu ile hayvan sulanacak gibi değil. Yağmur olsun çeşmeler aksın kaynaklar coşsun, baharı bahar gibi yazı da yaz gibi yaşayalım İnşallah.

biraz önce dışardan geldim babam köye gelmiş fakat mahsur kalmış bağcıkla onu almaya gittim video yüklüyorum şimdi sel dedim dedim geldi :/

nailyetek link=topic=7169.msg858748#msg858748 date=1394043212' Alıntı:
Çok şükür hacı, avluda ki çeşme dinmek üzere, şebeke suyu ile hayvan sulanacak gibi değil. Yağmur olsun çeşmeler aksın kaynaklar coşsun, baharı bahar gibi yazı da yaz gibi yaşayalım İnşallah.
inşallah muhtarım
kubilay07 link=topic=7169.msg858750#msg858750 date=1394043259' Alıntı:
biraz önce dışardan geldim babam köye gelmiş fakat mahsur kalmış bağcıkla onu almaya gittim video yüklüyorum şimdi sel dedim dedim geldi :/
dikkat et kubi

S.a Ve A.s Beyler.. Eskişehir ' de Maşallah Öğlenden Beri Güzel Yağmur Var.. Yorumlara Göre Çoğu Yerde de Yağmış.. Allah Dahada Arttırsın Diyelim.. :)

Bu nasıl dükkan çay yok:)
Tuh kahretsin ben gidip kredi çekeyim bari