En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bu rekor kırılmadımı daha :D resim de cok cekici olmuş hacım

Çağrı link=topic=7169.msg323808#msg323808 date=1294784687' Alıntı:
azz sonra çok tehlikeli belgeler yayınlayacam sn muhtar hakkında :)
Ortak yokluğundan işgillenmiştim, hadi yayınla bakalım görsünler belgemi kesekağıdımı..:D

BU TOPİĞİN UZUNLUĞUNU ARTIK BİLSEK İYİ OLURDU EN AZINDAN DAHA FAZLA İLGİLENİRDİK HERKESE İYİ AKŞAMLAR

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=7169.msg323812#msg323812 date=1294785936' Alıntı:
BU TOPİĞİN UZUNLUĞUNU ARTIK BİLSEK İYİ OLURDU EN AZINDAN DAHA FAZLA İLGİLENİRDİK HERKESE İYİ AKŞAMLAR
Topiğin uzunluğu aşağıda anlatılmaktadır.. İlk sayfadan alıntı yaptım..:)
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bugüne kadar dünyanın en uzun forumu 8215 sayfa ve 164160 mesajdan oluşmaktadır.

Konunun başlığı ise ; Ben sıkıldım, hadi dünyanın en uzun forumunu yapalımdı.... Böle başlamışlar ve Guinnes rekorlar kitabına adlarını yazdırmışlar!!!!!

Açıklamayan namerttir :D :D UĞUR DÜNDARA haber verin yarın tv çıkacam hepsinin asılsız oldugunu kanıtlıyacam komplo bunlar komplo :D :D :D :D

Ağır abi link=topic=7169.msg323819#msg323819 date=1294786981' Alıntı:
Açıklamayan namerttir :D :D UĞUR DÜNDARA haber verin yarın tv çıkacam hepsinin asılsız oldugunu kanıtlıyacam komplo bunlar komplo :D :D :D :D
hayırdır daha belgeler açıklanmadan muhtar feryada geçti görün gerçekleri trakkulup çok yakında belgeler sadece trakkulupte ;D ;D

Bizim kimseye veremiyecek hesabımız yok yemedik yutmadık forumu devr aldıgımda ksada zırnık yoktu ama şimdi bak üyeler birer ikişer motor almaya başladı :D :D :D :D

Ağır abi link=topic=7169.msg323823#msg323823 date=1294787352' Alıntı:
Bizim kimseye veremiyecek hesabımız yok yemedik yutmadık forumu devr aldıgımda ksada zırnık yoktu ama şimdi bak üyeler birer ikişer motor almaya başladı :D :D :D :D
seçim yakın artık gerçekler günyüzüne çıkacak ;D

Ağır abi link=topic=7169.msg323827#msg323827 date=1294787500' Alıntı:
asılsız hiç bir şey yok hepsı faturalı hepsi kdv li :D
:) ben teknolojiye aman belgelere kefilim karıştı :D söz uçar yazı kalır belgeler açıklanınca bakacaz kdvlere faturalara :D

Kendi döneminizle bni karıştırıyorsunuz yaptığınız alavereli dalavereleri bilmeyen yok artık körün gözü açıldı birdaha alırsınız........... oyları :D

Ağır abi link=topic=7169.msg323831#msg323831 date=1294788041' Alıntı:
Kendi döneminizle bni karıştırıyorsunuz yaptığınız alavereli dalavereleri bilmeyen yok artık körün gözü açıldı birdaha alırsınız........... oyları :D
seçime yeni kadroyla giriyorum kısmetse muhtar flaş transferim olacak belgelerden sonra gelsin oylar :D

Çağrı link=topic=7169.msg323832#msg323832 date=1294788144' Alıntı:
seçime yeni kadroyla giriyorum kısmetse muhtar flaş transferim olacak belgelerden sonra gelsin oylar :D

mazotu 1 tl ındrsen bıle artık o zor iş beyfendı :)

Ağır abi link=topic=7169.msg323833#msg323833 date=1294788365' Alıntı:
mazotu 1 tl ındrsen bıle artık o zor iş beyfendı :)
:) şimdilik yatıyorum ama yarın dönüşüm belgelerimle beraber muhteşem olacak muhtara bir rahat gece daha :D ilersii allah kerim :D