En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

boş kağıda imza atmak gibi birşey bu tapu foto moto yok ne iş ayrıca nereyı vermısler bana bıleyımde yarın hak iddia edip ellerınden alayım :D :D

Ağır abi link=topic=7169.msg324231#msg324231 date=1294958338' Alıntı:
boş kağıda imza atmak gibi birşey bu tapu foto moto yok ne iş ayrıca nereyı vermısler bana bıleyımde yarın hak iddia edip ellerınden alayım :D :D
sen veriyon yaw rüşvet gizli güçlere zuha-*-s başımız belaya girmesin diye sadece sana ait kısımlar dolu :D :D

Ağır abi link=topic=7169.msg324234#msg324234 date=1294958734' Alıntı:
kendını bosuna yorma bu iş yaş havada bulut sen bu işi unut :D
bu gece yalnızım destekçilerim artıyor günden güne zamanla yeni belgeler yayınlanacak bu gecelik bu kadar :)

muhtarı zor anlar bekliyor .. kendini akla muhtar ... yoksa siteyi erken seçime davet edeceğiz ...

İyi aşamlar; başladığı günden buna fırsat buldukça izlediğim shov TV ' Yemekteyiz ' in en keyifli haftasının finali var, ülkemizin madalya almış şefleri yarıştı bu hafta.. İnanılmaz keyif aldım, şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.. Muhabbet, sohbet, saygı ve lezzet hepsi mevcut..

OkayKANGAL link=topic=7169.msg324326#msg324326 date=1295013769' Alıntı:
muhtarı zor anlar bekliyor .. kendini akla muhtar ... yoksa siteyi erken seçime davet edeceğiz ...

Aklanacak bi durum yok herşey usulüne uygun karşı taraf yine çamur at izi kalsın yöntemini kullnmakta mahkemeye verdim kendisini :)

Çağrıda yine bi eyleme katıldı galiba, bir gün cop, bir gün biber gazı, arada duş alıyolar..:) Yine yok ortalıklarda, belgeleride ıslatacak oralarda dolaşırken..

nailyetek link=topic=7169.msg324511#msg324511 date=1295039650' Alıntı:
Çağrıda yine bi eyleme katıldı galiba, bir gün cop, bir gün biber gazı, arada duş alıyolar..:) Yine yok ortalıklarda, belgeleride ıslatacak oralarda dolaşırken..

Hacı açıkca diyebilirsin senden bıktık diye çekiliriz bizde senden beklemezdim :(

Ağır abi link=topic=7169.msg324518#msg324518 date=1295040216' Alıntı:
Hacı açıkca diyebilirsin senden bıktık diye çekiliriz bizde senden beklemezdim :(
herkese selam belgelere devam :) muhtar bu numaraları yemeyiz kurtuluş yok :D

nailyetek link=topic=7169.msg324511#msg324511 date=1295039650' Alıntı:
yok abi belgeler garanti yerde :D

Çağrı link=topic=7169.msg324519#msg324519 date=1295040353' Alıntı:
herkese selam belgelere devam :) muhtar bu numaraları yemeyiz kurtuluş yok :D
yok abi belgeler garanti yerde :D
Çağrı bu belgelerdende birşey çıkmaz bunlar seçim öncesi seçmenin kafasında soru işareti bırakıyo ;D

Site kapanır bağır bağır bagırısınız neden kapanıyor dıye açılır takan yok sop-*-sa sop-*-sa

Ağır abi link=topic=7169.msg324568#msg324568 date=1295048253' Alıntı:
Site kapanır bağır bağır bagırısınız neden kapanıyor dıye açılır takan yok sop-*-sa sop-*-sa
sitede yeni dönemin habercisi eli sopalı muhtar :D