En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kuyrugum yok kuyrugum yok yuzerım derede zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s okul adamın omrunu goturuyor yahu ...trakkulup un en offlıne ınsanı yapacak benı zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg347520#msg347520 date=1298590451' Alıntı:
kuyrugum yok kuyrugum yok yuzerım derede zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s okul adamın omrunu goturuyor yahu ...trakkulup un en offlıne ınsanı yapacak benı zuha-*-s zuha-*-s
aynen hacı ;D bu güzel düeti trakklup yönetimine armağan ediyoruz :D sıradaki parçada sevipte kavuşamaynlara gelsin :D :D ;D

alim1903 link=topic=7169.msg347587#msg347587 date=1298630618' Alıntı:
s.a. cemeat hayıurlı cumalar şu an ispartadayım birliğe teslim olcam birazdan
a.s Ali şimdiden hayırlı teskereler....

iyi akşamlar .....beyler bahar kendini hıissetiriy0r,iyice sıkıldık be ya ....tarlaya bi atsak kendimizi....şu maz0t işide düşündürmüy0 değil yani,,,bu maz0tu fazla yakıy0rmuş ,bilgisi 0lan varsa aydınlatsın.... :D güçç*-* en büyük mübarek tayyip kız-*sw

Aslm ayhan abi euro doldurdum depoya artık kırsal vermiyormuş petrol daha yakmak nasip olmadı belki yarın :)

cümleten iyi aksamlar. Muhtar bu kirsal dediginin litresi kaca. bizim aldigimiz hep piyasa fiyatiydi ama ayni dönem yozgatta 30 kurus ankarada kirsal motorin 40 kurus daha ucuzdu...

Ağır abi link=topic=7169.msg347891#msg347891 date=1298658354' Alıntı:
Aslm ayhan abi euro doldurdum depoya artık kırsal vermiyormuş petrol daha yakmak nasip olmadı belki yarın :)
hasan, gerçekten düşündürüy0r beni,traktörleri tarladan çıkarmamak lazım.. git tarlaya gel eve,y0lda dünyanın maz0tunu yakıy0ruz....artık bu işleri hesaba katmak lazım.... :(

euro motorlarda kırtsal motorini bir sefer kullandım bin pişman oldum ama gold ta yakabiliyorum bu arada herkese iyi akşamlar