En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg383325#msg383325 date=1303168939' Alıntı:
Pnömatik ekim mibzeri var sırada, hibeye kaçırmadan yazılsakmı hacı, lazer bilahare 2. planda..:D

panomatikten ziyade anıza direk ekım makınasına baş vurun ;D

Ağır Abi link=topic=7169.msg383326#msg383326 date=1303169051' Alıntı:
panomatikten ziyade anıza direk ekım makınasına baş vurun ;D
Daha çok sebze üzerine çalışacağımızdan, anız pek olmayacak..:D
Neyse herkese iyi geceler, muhabbet için teşekkürler..

A.slm abi hayırlı sabahlar ısparta parçalı bulutlu kütahyayı sormuyorum herzamanki gibi yağmur var :)

köye gitmedimki bizimki uzun iş gidersem sölerim

eskidi akrabamda var 285 çifçeker onu yaza koparcam ama tekerleri yeni aldı bizim teker 11 yıllık onunki 1 haftalık

slm arkadaşlar.soğuk ve kapalı havasıyla tekirdağdan herkese iyi sabahlar. tam gününüz güzel geçsin diyecektim ama şimdi tv den benzine 9 kuruşluk bir zam olduğunu öğrendim ,demekki mazoto da yoldadır zaten.

768 link=topic=7169.msg383385#msg383385 date=1303196575' Alıntı:
slm arkadaşlar.soğuk ve kapalı havasıyla tekirdağdan herkese iyi sabahlar. tam gününüz güzel geçsin diyecektim ama şimdi tv den benzine 9 kuruşluk bir zam olduğunu öğrendim ,demekki mazoto da yoldadır zaten.

haydaaaaa

4 23 oldu .bütün türkiye olarak ağlıyalım : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

768 link=topic=7169.msg383385#msg383385 date=1303196575' Alıntı:

sanada günaydın abi bu haber : ' ( : ' (

ford39 link=topic=7169.msg383394#msg383394 date=1303196862' Alıntı:
günaydın demeyi bile unutturduk .benzin kaçakçısı diye bi meslek çıkçak

var zaten aslında ben yapabilirim bizim köyden biraz ileride paspala var bulgar sınırı oradan geçirir getirir köye satarım :D

kaz biraz yer altından filimlerdeki gibi tünel kazdır sonra boruyla köye getir.sonra jandarma gelir sonra hapse girersin