En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ford39 link=topic=7169.msg383402#msg383402 date=1303197348' Alıntı:
kaz biraz yer altından filimlerdeki gibi tünel kazdır sonra boruyla köye getir.sonra jandarma gelir sonra hapse girersin

ne kazıcam olum karpuz satıyo ayağına paspalaya gircem ordan gerisini kazarız

öle de olur.sonra kırcaali mapuusuna girersin bre buğra.ordan sonrada ankarada gir bre buğra

ford39 link=topic=7169.msg383410#msg383410 date=1303197657' Alıntı:
öle de olur.sonra kırcaali mapuusuna girersin bre buğra.ordan sonrada ankarada gir bre buğra

yanımızda silivri varken olurmu kırcaali :D

ford39 link=topic=7169.msg383420#msg383420 date=1303197975' Alıntı:
kim görecek değiştirelim aga .senin yerini buldum petrol eşkiyası buğra drama mapusu
ulan beni mapysa düşürmeye çok meraklısın noo*-*-

selam millet çiftlikteydim yeni geldim her iki tarafta da yağmur var ekinler bir karıştan fazla oldu heryer çamur ilaç atamadık daha çekirdek ekeceğiz yerine giremiyoruz yağış da tam gaz devam gözüküyor hakkımızda hayırlısı artık :)

A.selam Çağrı, hoşgeldin. Bizim orda da yağmur varmış ama dün ve bugün biraz ara vermiş. Buğdayların gübresini atamayanlar gübre atıyormuş. İlaç için daha erken bizim memlekette.
Rahmet iyidir ama bazen fazla olunca işimize engel oluyor :)

yarım saate yakındır güzel yağmur vardı şimdi kesildi biarz önce köyden arkadaşla konuştuk yağmur varmı diye falan sordum gerek 76 larda sarı pas varmış.Hakkımızda hayırlısı olsun.

ertac sahın link=topic=7169.msg383624#msg383624 date=1303212901' Alıntı:
slm trakkulup zuha-*-s zuha-*-s

as. Ertaç , kayıplardasın yawww... ))) sen içindeyken okula kilit mi vurdular... ;D cidd*-*-*