En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a millet evde internet yok sincandan giriyorum siteye

anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg389031#msg389031 date=1303760633' Alıntı:
sa. trakklup ailesi :) .. bugün erkuntu batırdık 3105ve 100lük landiniyle 4-5 satte anca çıkardır kepazeliği görmeliydiniz ama hiç foto video çekemedim ;D

la ne ara nereye batırdınız adam bi alo der köyden yıkıcı ekibi alıp gelirdim ))) güçç*-*

anayurtlu link=topic=7169.msg389332#msg389332 date=1303817758' Alıntı:
S.a millet evde internet yok sincandan giriyorum siteye

la ne ara nereye batırdınız adam bi alo der köyden yıkıcı ekibi alıp gelirdim ))) güçç*-*

Bu arada bundan sonra benim internet olmayabilir çünkü akşama eve gidecem internet hala yoksa ya ttnet in kulaklarını baya çınlatacam..... şyt-*-sa interneti öyle kapatacaklar.. yada ben kapattıracam hem para veriyoz hemde rezil oluyoz böle işin ........... kız-*sw kız-*sw şyt-*-sa

Iyi aksamlar ahali. Almanya hala yaniyorda yaniyor. Gün ortasinda disarda duruilmuyor. 25 26 derecelerdeyiz. Sabah 5 de ise giderken bile ceket almadan cikiyorum. Son 3 haftadir damla yagmadi ama ekinler acayip cosmus durumda. 10 gün önce gübreyide attilar. Konolalar coktandir cicekte. Buranin iklimide topragida bitirim ciftci icin. Biz gübreyle ilacla ugrasiyoz burda tasin icinden ot cikiyor kendi kendine...

Satılmıs abı bır soz vardır , ' ' tarlanın ıyısı suya yakın olan en ıyısı eve yakın olan ' ' dıye sana sıvas a yakın guzel bır arazı bulalım :)

ertac sahın link=topic=7169.msg389445#msg389445 date=1303833206' Alıntı:
Satılmıs abı bır soz vardır , ' ' tarlanın ıyısı suya yakın olan en ıyısı eve yakın olan ' ' dıye sana sıvas a yakın guzel bır arazı bulalım :)
Gardas merkez uzak olur.)) köyde zaten 300 dönüm isleniyor. motur bi oraya bi buraya. cok yakar.hehe. cok sükür 140 dönüm kendimizin var. ilerde yine aliriz. hatta senin hatirina sivastanda aliriz. kizilirmak kenarindan....

satocan58 link=topic=7169.msg389446#msg389446 date=1303833326' Alıntı:
Gardas merkez uzak olur.)) köyde zaten 300 dönüm isleniyor. motur bi oraya bi buraya. cok yakar.hehe. cok sükür 140 dönüm kendimizin var. ilerde yine aliriz. hatta senin hatirina sivastanda aliriz. kizilirmak kenarindan....

td80 ın yanına bır td 80 daha ondan sonra .. sende kesın donus yaparsın :) ohhhh

satocan58 link=topic=7169.msg389446#msg389446 date=1303833326' Alıntı:
Zor bulursun abi. Hep bina oldu oralar. Kızılırmak kenarı hep ev.

ertac sahın link=topic=7169.msg389447#msg389447 date=1303833565' Alıntı:
td80 ın yanına bır td 80 daha ondan sonra .. sende kesın donus yaparsın :) ohhhh
Yok yaw. Hedefte turuncu var. Ya kubota yada fiatin yeni cikar 95 lik serileri.)) Bakalim. Haa cok ekersek yine mavi olur. 6040 elite. ))) babam sunlari duysa köye yaklastirmaz beniya slk-*-s slk-*-s. gizli gizli kuruyom kafamda, zamani gelince bakariz caresine...

S.a trakkulup :D ttnetle küçücük minicik bir kavgadan sonra internetim tekrar çalışıyo sop-*-sa sop-*-sa

anayurtlu link=topic=7169.msg389454#msg389454 date=1303834448' Alıntı:
S.a trakkulup :D ttnetle küçücük minicik bir kavgadan sonra internetim tekrar çalışıyo sop-*-sa sop-*-sa
sanki pek minicik olmamisya neyse :) :)aslinda ara bunlari arayip su bizim sivasli semsettin gibi ugrastirmak gerek. bi denesekmi acap yaw.))) magdurlarin intikami bi sekilde alinmali...

satocan58 link=topic=7169.msg389453#msg389453 date=1303834210' Alıntı:
Yok yaw. Hedefte turuncu var. Ya kubota yada fiatin yeni cikar 95 lik serileri.)) Bakalim. Haa cok ekersek yine mavi olur. 6040 elite. ))) babam sunlari duysa köye yaklastirmaz beniya slk-*-s slk-*-s. gizli gizli kuruyom kafamda, zamani gelince bakariz caresine...
ya mavı ya turuncu olacak yanı :) 6040 da yakısır hanı ;)

aslında pekte minicik sayılmaz telefonla gece gündüz aradım yok dün gece3 te aradım tamam yapılcak dedi yine tık yok bugun şehirde işim vardı bi telekom merkezine kadar uğradım memurla birazcık sohbet ettim sop-*-sa internet şimdi geldi güçç*-* güçç*-*

iyi akşamlar ali

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg389469#msg389469 date=1303835496' Alıntı:
Bu arada abi noldu senin internete ?

3 gündür net yoktu yapacaz dediler yapmadılar şikayet kavga derken sonunda oldu modem portunuda değiştirmişler g.dmt ( telekomun kullandığı en eski mod) den adsl2+ moduna aldılar hız 2 katına çıktı köyde 2mb hızla kullanıyorum şimdi :D

anayurtlu link=topic=7169.msg389478#msg389478 date=1303836861' Alıntı:
iyi akşamlar ali

3 gündür net yoktu yapacaz dediler yapmadılar şikayet kavga derken sonunda oldu modem portunuda değiştirmişler g.dmt ( telekomun kullandığı en eski mod) den adsl2+ moduna aldılar hız 2 katına çıktı köyde 2mb hızla kullanıyorum şimdi :D
Eskiye göre uçuyosun o zaman :D