En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

iyi akşamlar arkadaşlar trakkulüp sakinleri bugün çok yoğun geçti sabah yağmurlama deyiştirdik öğlen eskile gittik sonra aksaraya babamın bağkur emekliliği vardı aksaraya gittik ikindi yer altı borusu döşeyecektik kepçe geldi hat çukuru kazıyor ayrıca paylaşacağım onu stede eve şimdi geldim yorucu bir gündü ........

yalçın çakıra çıkam :D
evt konya fuarını gösteryodu ama akşmı görmedm sabh gördm bktm ama sizi göremedim beyki çıkmışınzdr die :(
boyna hattat valtra reklamı ypıyo bereket tv

slm uykucu mıllet :) su an projemı bıtırdım .. hade hayırlısı ...

yarın aksam koye gıdecem ama yagmurlu gosterıyor :)

ertac sahın link=topic=7169.msg390480#msg390480 date=1303947959' Alıntı:
slm uykucu mıllet :) su an projemı bıtırdım .. hade hayırlısı ...

yarın aksam koye gıdecem ama yagmurlu gosterıyor :)
hadi bakalım hayırlısı olsun.

S.a. iyi akşamlar..Bol yağmurlu, bir akşamüstü oldu yine.. Tam da bugün ot ilacı almıştım..

nailyetek link=topic=7169.msg390871#msg390871 date=1304011633' Alıntı:
S.a. iyi akşamlar..Bol yağmurlu, bir akşamüstü oldu yine.. Tam da bugün ot ilacı almıştım..
a.s. nail abi.bizim buradada bi hafif çileştiriyor bi duruyor.3-5 saat yağsaydı çok iyi gelecekti ekinlere ama inşallah gece yağar.

A.S.buradayız millet... çok bulutlu az yağmurlu bir izmir akşamından herkese selamlar iç-*-* anlş-*s alk-*s