En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bugun site kapalıydı uğraşacak bişey bulamadım bahçeye indim bide ne görüyüm babam akipleyi pancar motorunu çıkartmış bakım yapıyo vakit geçirmek için bulunmaz bi iş çıktı :D tabi ben uyanmadan önce asıl işi babam yapmış tümonun hidrolik kollarına ufak bi modifiye sonunda kanca kol yapmış ;D MADE İN ANAYURT tabikide ok-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg391860#msg391860 date=1304200908' Alıntı:
Bugun site kapalıydı uğraşacak bişey bulamadım bahçeye indim bide ne görüyüm babam akipleyi pancar motorunu çıkartmış bakım yapıyo vakit geçirmek için bulunmaz bi iş çıktı :D tabi ben uyanmadan önce asıl işi babam yapmış tümonun hidrolik kollarına ufak bi modifiye sonunda kanca kol yapmış ;D MADE İN ANAYURT tabikide ok-*-s
yeni kollar baya kaslı(güçlü) olmuştur inşallah güle güle kullanın alk-*s :D

anayurtlu link=topic=7169.msg391860#msg391860 date=1304200908' Alıntı:
vallamı la nası yaptınız vay gavur vay :D :D foto yokmu? :D

anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg391882#msg391882 date=1304203445' Alıntı:
vallamı la nası yaptınız vay gavur vay :D :D foto yokmu? :D

sabah atıyım şimdi çekmedim oap*-s *098*- türkobada aykut ustanında eli değdi canım anlş-*s

S.a hayırlı sabahlar arkadaşlar dün çok güzel yağmur yağdı buraya,arkadaşlar dergi konusuna yazan kimse yok topice olduğu kadar dergi bölümünede göz atında görev dağılımı yapalım çalışmalara başlayalım.

hacimmet link=topic=7169.msg391923#msg391923 date=1304225713' Alıntı:
S.a hayırlı sabahlar arkadaşlar dün çok güzel yağmur yağdı buraya,arkadaşlar dergi konusuna yazan kimse yok topice olduğu kadar dergi bölümünede göz atında görev dağılımı yapalım çalışmalara başlayalım.
evet hacımmet dergi işi çok güzel olacak biran evvel başlasak fena olmaz elimizden geleni yapmaya hazırız ..

zaren internet gitti giremedim dün de edirneye arabanın 40 bin bakımı için götürdük geldim halim kalmadı bugün anca girebildim
EFSANE ÜCRETLİ link=topic=7169.msg391944#msg391944 date=1304236887' Alıntı:

S.a millet bugun hava güneşli ve çok güzel tam iş yapılacak hava ama süreceğimiz tarlalar çamur hatta tarlanın birinde kurbağalar suya toplanmış varrggh!! varrggh! diye konser veriyo ;D

anayurtlu link=topic=7169.msg391955#msg391955 date=1304238032' Alıntı:
S.a millet bugun hava güneşli ve çok güzel tam iş yapılacak hava ama süreceğimiz tarlalar çamur hatta tarlanın birinde kurbağalar suya toplanmış varrggh!! varrggh! diye konser veriyo ;D

;D zuha-*-s

anayurtlu link=topic=7169.msg391955#msg391955 date=1304238032' Alıntı:
bizim de gündöndü tohumlarını tilkiler çalıyo.motor önden tilki arkadan

ford39 link=topic=7169.msg392001#msg392001 date=1304241639' Alıntı:
bizim de gündöndü tohumlarını tilkiler çalıyo.motor önden tilki arkadan

;D zuha-*-s